Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • regent

  aktív tag

  Jól elment a téma, de legalább érdekes.
  Morden24-nek: Ugye abban nincs vita, hogy az államok mindig megpróbálták ilyen-olyan okból rendszerezni, ha tetszik megfigyelni az állampolgáraikat. Régebben csak népszámlálás volt, aztán egyre több adatra lettek kíváncsiak. Azt mondod, hogy senki sem olyan érdekes, hogy megérje egyedileg figyelni, adatot gyüüjteni róla. Erre azt mondom, hogy senki sem olyan érdekes, vagy fontos ember, hogy a nap 24 órájában telefonon elérhetöö legyen. Pedig manapság a fejlett világ szinte valamennyi polgárának van saját mobiltelefonja. Ha ezt 40 éve jósolta volna valaki, arra azt mondták volna, hogy hülyeség. Mert minek mindenkinek telefon? Nem elég minden utcasarkon egy?
  Ugyanez lehet az adatokkal is. Minek gyüüjtenének mindenkirööl sok-sok adatot? 20 év múlva ha nagy olcsó adattárolók lesznek, nagykapacitású olcsó számítógépekkel, már nagyon is lesz értelme mindent tudni egyes emberekrööl.
  Ja, hogy ez már ma is megvan?

  Persze gondolom megszokjuk majd. Ahogy azt is megszoktuk, sööt igényeljük is hogy mindig mindenhol elérhetöök legyünk, és mi mindig mindenhol elérjük azokat akikkel éppen csevegni akarunk.

  <{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

Hozzászólok Aktív témák