Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • asdf_

  addikt

  válasz bambano #3 üzenetére

  Félreértés van itt. Legalábbis ez a bejelenteni kell dolog ez nekem ilyen osztogatnak fosztogatnak dolog. Nem bejelenteni kell a számlákat, hanem a régi dos-os fos, vagy a kézi számlatömb helyett (végre) egy normális számlázóprogramot kell használni (ha nincs, akkor venni kell, szédítő 10-20-30-40 ezer forintba is belekerülhet). Az pedig megold mindent magától, az égvilágon semmi nem kell jelentgetni sehova (és persze nem most kell számlázóprogramot venni, hanem mivel bőven tudott már ezer éve, hogy év közepétől fel kell mennie az összes számlának, január elsején már az új számlázóprogrammal kellett volna kezdeni az évet és akkor van idő belerázódni, nem a nyár közepén kell szopolni vele).
  Persze lehet a múlt században maradni és a kézzel írni továbbra is a számlákat, majd pedig a NAV online felületén azokat utólagosan rögzíteni, de a pöcsömet előb húznám végig a sajtreszelőn, minthogy ilyen hülyeséget csináljak. Számlázóprogram és problem solved.

  A most változott az adatformátum, arra hivatkozni pedig elképesztően kampó szöveg, úgy minima 4+ hónapja tudott, hogy áprlistól 2.0-s formátumra állnak át, így a megint módosítani kell a számlázóprogramokat szöveg nem él, mert annak már rég készen kell lennie, én valamikor február végén frissítettem a mienket.Most április van, a határidőt meg kitolták júliusra, nehogymár ne legyen elég plusz negyed év egy olyan melóra, amivel eleve kész kellett volna lenni márciusban.

Hozzászólok Aktív témák