- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- Windows 11
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Disney+
- Google, Meta: el kellene halasztani a közösségi média betiltását a gyerekeknél
Új hozzászólás Aktív témák
-
3D-s térkép a Marsról nem sokára elérhető lesz.
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
RoBos
senior tag
"...A Mars légköre nagyon ritka: a felszíni légnyomás mindössze 0,75%-a a földinek: 7,5 millibar, szemben a földi 1013 millibarral. A légkörének 95%-a szén-dioxid, 3%-a nitrogén, 1,6%-a argon és nyomokban van oxigén és víz. A levegőben szálló porrészecskék kb. 1,5 µm átmérőjűek. Az alsó légkör a felszíntől 40 km-es magasságig terjed, melynek nyomása és hőmérséklete a földi sztratoszféráéhoz hasonló értékű..." [forrás]
Hát kíváncsi leszek, ilyen körülmények között, h fog ott repülni, mekkora porfelhőt fog generálni, és ez milyen hatással lesz a drónra a későbbiekben (meddig fog működni ilyen finom porszemcsék közt)?!
-
akaido
addikt
A tervezéskor figyelembe kellett venniük a Marsi viszonyokat, ez lenne a logikus, mondta Spock a StarTrek-ből.
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
veterán
Na, erre kiváncsi vagyok Ebédhez pont jó lesz
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
nemszabad
tag
Arany Lászlót néz / hallgat valaki? Mi a véleményetek az ő 'tanairól'? Mi a véleményetek a Marson készült képeken látható ezernyi szabályos formáról?
-
elfelejtette
veterán
Ez most földi idő szerint 12:15-kor száll fel? Mert akkor már repül, mivel kábé 15 perc az adás késleltetése...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Tuomas
addikt
válasz elfelejtette #7 üzenetére
A repülés magyar idő szerint 9.30-ra volt kitűzve, a sajtótájékoztató időpontja 12.15.
Tehát már van eredmény, de a videók, és képek nem 15 perc alatt jönnek át.We were here
-
F.E.K..
senior tag
válasz elfelejtette #7 üzenetére
Roszabb esetben már le is esett.
De nagyon reméljük hogy sikeres volt
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
lev258
veterán
Úgy látom, már repül (persze múlt időben).
[ Szerkesztve ]
Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő
-
-
FattyDove
őstag
Konteós barom, aki konteós baromságokat ugat. A weboldala az mondjuk vicces
-
ltomi79
lelkes újonc
#14: Belekattintottam par videojaba ...
Én csak a tartalomjegyzékig jutottam, de ott is csak pislogtam, aztán hátraarc. Nem az a baj, hogy "nagy az isten állatkertje", hanem hogy alacsony a kerítése.[ Szerkesztve ]
-
F.E.K..
senior tag
A globalizáció hatásai.
Régen ha nem voltál normális, azt max pár faluval arrébb tudták... most a föld túloldalán is akár (sőt, a nemzetközi űrállomáson is van internet, szóval az űrbe is van esélye eljutni a hülyeséggel...)
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- Call of Duty: Black Ops 6
- Robotporszívók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen routert?
- Logitech G Pro X billentyűzet és egér tesztje
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest