Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • hackeeeee

  Jómunkásember

  válasz sheratan #83 üzenetére

  Öhm, már fülekben nyitja meg, ha duplakattot nyomsz egy levélre.

  Viszont igen, az az egy dolog idegesítő tud lenni, hogy néha "beakad", és folyamatosan azt jelzi, mintha töltené le a leveleket, közben nem is csinál semmit.

  [ Szerkesztve ]

  Véleményem szubjektív... - Lioncast LK20 TKL mechanikus billentyűzet eladó

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog

  válasz sheratan #83 üzenetére

  "gmail imap szerverrel kb az örökkévalóságig szinkronizál": mivel a leveleid az örökkévalóságig érkezhetnek, ezért folyamatosan szinkronizál. nem bug, feature.

  "nem kezeli igazán jól az imap mappákat, folyton betesz egy [imap/sent] meg [imap/trash] mappát a gmail-be": ha a gmailben nem voltak ilyen mappák, vagy hasonló nevűek, akkor muszáj. valahova tenni kell az elküldött leveleket meg a szemetet. nem tb bug, gmail bug.

  "azt sem szeretem, hogy folyton új ablakban nyit meg leveleket": ez azoknak lehet probléma, akiknek nincs virtuális desktopjuk. ha rámész a levélre, akkor nem új ablakban nyitja meg, ha kettőt klikkelsz rá, akkor meg nyit neki egyet, sőt a válasznak is. ennél jobbat nem tudok. Ha a válaszlevelet nem tudnám áthúzni egy másik desktopra, ki is dobnám a fenébe a tb-t.

  tb nem szinnkronizál emlékeim szerint kontaktokat, az a sunbird feladata. a sunbird pedig működik szabványos caldav szerverekkel, ha a gmaillel nem megy, az megint gmail bug.

  Egyébként boldogok, akik a gmaillel mindent meg tudnak oldani, én pl. nem tudom megoldani, hogy:
  - ne legyen reklámom
  - ne lássa az összes jogosítatlan hatóság a levelezésemet...

  Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Hozzászólok Aktív témák