Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • attila9988

  őstag

  válasz sheratan #91 üzenetére

  Most ezzel szemezek:
  http://www.claws-mail.org/

  Igazából már régóta, csak még nem volt időm megfelelően leellenőrizni hogy megfelel -e az igényeimnek. Az evolution sincs ellenemre, még az is kaphat egy esélyt. A kmail -t viszont nem szeretem. A többi meg sajna mind gtk alapú, ezért úgy néz ki mint egy kupac sz@r. Nem mint ha olyan művészi eredményt várnék, szeretem az egyszerű asztalkezelőket, de a gtk -s cuccok kifejezetten hányingerkeltően néznek ki.

  A másik dolog. Ha több postafiókot egyidejűleg akarsz kezelni pl gmail -ben, azzal vállalnod kell azt is, hogy mindegyik leveledet odaadod nekik. Valamint a baromi lassú kezelést is. Klienssel ez nincs, és offline is elérem a leveleimet, és írhatok is. Legfeljebb majd akkor megy el a levél, ha megint lesz net. Nagyságrendekkel kényelmesebb levelező klienst használni mint a webes vackokat, és persze adott a lehetőség hogy azt teszel a levéllel amit akarsz, pl egy gpg -n keresztülfuttatod....

  Én egyébként sokféleképpen rendezem, és szűrőzöm a leveleket, valamint sokszor egyszerre mozgatom át őket a helyzetnek megfelelően. Ezen feladatok 80% -a nem megoldható weben, és/vagy lassú, kényelmetlen.

  Levelező kliens tehát kell. A mozilla meg előkelő helyen van ezen a piacon, nem igazán értem miért akarja elveszíteni azt. Nekem egyre kevésbé tetszik amiket manapság csinálnak.

  [ Szerkesztve ]

  „Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés