Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • moonman

  titán

  válasz floatr #1 üzenetére

  "Minden webes vállalkozás kiad majd egy hasonlóan szabványos, és brutális teljesítményű böngészőt???"
  nem, hanem "minden" webes vállalkozás készít a saját szarához való plugint, add-ont, activex-vezérlőt, fölösleges böngészőmotorokat egymásba gyógyítani.

  "Ja mert kalkulálni kell a fejlesztéskor a chrome-mal is a piacon"
  nem, hanem külön kalkulálni kell azokkal a faszfejekkel, akik egy bizonyos böngészőnek látszó, de teljesen máshogy működő hibrid hulladékkal próbálják meg használni a szolgáltatásukat. most már nem csak 3-4 böngészőre kell optimalizálni, hanem ezek egymásba tolt variánsaira, ami hatványozza a hibalehetőségeket és a fejlesztési költségeket.

  "Le a pluginekkel, kiegészítőkkel, sőt le a böngészőkkel"
  majd ha a céged napi 200 hívást kap, hogy miért nem megy a chrome motorral futó IE-ben az amúgy IE-re írt activex ("nem működik ez a szar!"), akkor talán neked is leesik, mi itt a probléma.

 • D4rkAv3ng3r

  senior tag

  válasz floatr #1 üzenetére

  Persze, hogy aláver az FF-nek. Kezdjük a stabilitással. A chrome-ban minden Tab egy külön ablak (amit szét is lehet húzni - ha megragadjuk a Tab-ot - több ablakra), a feladatkezelőben is ahány Tab van nyitva annyi chrome.exe fut. Így ha valamelyik Fül megadja magát akkor nem omlik össze az egész csak az az adott Tab. Másrészt a Chrome nem egy szálon tud csak futni ki tud használni több magot is ez nem mondható el FF-ről, csak ígérik a későbbi verzióban.

  Egyébként pont, hogy jó, mert van olyan lap ami csak IE-vel használható normálisan ott meg fel fog gyorsulni a Wave hatására az IE.
  Egyébként is mi köze a Mozilla-nak ehhez? A Microsoft aggodalma valahol érthető (az nem, hogy még nem támogat mindent az IE), hiszen a support az ő dolguk a kiegészítő meg plusz egy hibaforrás.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés