Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Gregorius

  őstag

  válasz floatr #84 üzenetére

  Nem is értem, hogy miért próbálom elmagyarázni valakinek, hogy hülyeséget beszél, aki képes egy pluginre ráhúzni az "illegális" jelzőt
  Olvas vissza. Az "illegális" kifejezést pont hogy te használtad először, és mint a következő posztomban rámutattam: az a lényeg, hogy mit csinál, nem az, hogy jogilag megalapozottan teszi-e. A személyeskedést kéretik mellőzni.

  Már nekem kínos, ahogy erőlködsz a CF elmeszelésén. Miért nem lehet azt mondani, hogy gyűlölöd a guglit, és az összes produktumát, pláne ha a kedvenceddel "szúrnak ki".
  Talán azért, mert nem gyűlölöm a gúglit, nem kedvencem az IE, és nem tartok kiszúrásnak egy technikailag életképtelen ötletet.
  Megelőzvén a következő megjegyzésedet: ha a Microsofttól kapnám a fizetésem, akkor ahelyett, hogy itt írogatnék inkább a pénzemet számolgatnám.

  A Daemon Tools egy fostaliga, az általuk hegeszetett driver az esetek nagy részében kékhalálos.
  És ez miért jogosít fel arra bárkit is, hogy blokkolja? A júzer telepítette. Valószínűleg azért, mert használni akarja.

  Egyébként a DT gyakran a kalózmásolatok használatához használt eszköz, jogosnak tekinthető a védekezésük, bár a kivitelezés már neccesebb
  És? Lehet nem erre használni? Lehet. Nap mint nap azt teszem. Be lehet tiltani a konyhakést is, pedig elég gyakran ölnek vele. Meg a berettát is, azzal meg kivétel nélkül nyolc napon túlit lehet okozni. Rég lerágott csont.

  Ettől függetlenül szedd le a DT-t, és már használhatod is a játékot -- ezt még csak nem is rejtik véka alá.
  Vagyis egy másik szoftver mondja meg, hogy milyen szoftver lehet a gépemen? Még azok a tűzfalak sem ilyen finnyásak, amelyek valóban összeakadnak a másikkal a rendszeren. Jelige: saját felelősségedre folyathatod.

  használhat saját nyilvántartási formátumot, saját (akár zárt) protokollt az adatcserére, megint el vagy tévedve, ha ezt megkérdőjelezhetőnek érzed
  ÉN kérdőjeleztem meg, hogy egy szoftver azt csinálhat a saját berkeiben, amit akar és oda ha akar nem enged be mást?! Esküdni mertem volna, hogy ezt írtam:
  teljesen legális az az eljárás is, hogy pl. a saját gyártmányú mp3 lejátszódra kizárólag a saját gyártmányú szoftvereddel lehet zenét tölteni illetve róla meghallgatni
  :U

  "Az a nem mindegy, hogy tulajdonképpen mi is az, ami rajta van a gépen" -- ja, egy plugin
  Ne féljen Gizike, ez csak egy ici pici önyölömbönyölöm pluginka, végülis tök ártalmatlan, nem csinál semmit, csak a böngészési szokásait naplózza és továbbítja a cégünknek. :U Egy plugin is lehet szükséges, fölösleges vagy ártalmas.

  az Adobe BHO-ja azt a látszatot kelti, hogy a böngi képes PDF-et megjeleníteni
  Mert egyébként nem képes. Ellentétben egy átlag html oldallal. Amire képes magától is az IE, azt az Adobe BHO nem cseréli le.

  ld korábban: minek, amikor így elég az überkrály exploder, ami pár oldal esetében plugint használ.
  Bocs, ha überkirály az IE, akkor Gizike miért is telepítene CF plugint? Ha nem überkirály az IE, akkor meg miért nem Chrome-ot telepítene? Ugyanez igaz vállalati szinten is.

  húúú de átverték, hogy telepítve van neki flash, adobe reader, (jabots: silverlight) meg még kitudja milyen pluginek
  Az általad felsoroltak egyike sem egy meglévő funkciót cserél ki egy másikra.

  "Attól, mert a BHO sandboxban fut, attól még lehetnek kompatibilitási bajai, elszállhat, stb." -- már csak az a kérdés, hogy ki volt az az állat, aki kitalálta a BHO-protokollt, hogy ennyire kicsesszen a ms-tal. Ja egyébként a reader BHO miatt is lehet akkor sipákolni, mert azzal is voltak már gondok
  Ki is szoktam kapcsolni. Link->megnyitásra majdnem ugyanaz a felület megnyílik egy külső programra. De ettől még a reader egy új funkciót visz az IE-be, nem egy alapfunkciót cserél le.

  Egy webes fejlesztő számára viszont maga az áldás az olyan júzerekkel szemben, akik képtelenek megválni az IE6/7-től.
  Miért volna egy webes fejlesztőnek maga az áldás, hogy az IE6-7-8, FF2-3, Opera és Chrome mellett IE6-7-8+CF kombóval is tesztelnie kell az oldalt? Akármennyire erőlködik a Google, a CF nem fog belátható időn belül az IE6-ok elsöprő többségébe belekerülni, attól függetlenül, hogy mikorra sikerül a felmerülő problémákat megoldani és jelentős júzerbázisra szert tenni. Akkor viszont a webfejlesztőknek ugyanúgy támogatni kell a CF nélküli IE6-7-8-at is, vagyis semmilyen problémát nem sikerült megoldani.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés