Hozzászólok Aktív témák

 • .tnm

  addikt

  hát abban van valami, hogy már most is nagyon idegesítő, hogy a böngésző telepítése után 3-4 plug-int (silverlight, java, flash, google gear) fel kell nyomni, hogy teljesértékűen tudd használni.
  plusz ezeket időről-időre frissíteni*, pláne ha majd a mozilla, safari, ie meg az opera is kidobja a másik 4 cég böngészőjéhez saját kis plug-inját, és utána valóban az amazon, meg ebay, youtube, stb...

  *időnként jó "megdöbbentő" céllal készülnek olyan statisztikák, hogy egy átlag felhasználó mennyi időt tölt spam-ek törölgetésével. már várom az első olyat, hogy mennyi időt tölt a 15-20 gépére telepített program + windows update-jeinek telepítgetésével. persze azt is lehet választani, hogy minden szar automatikusan települjön, amikor épp kedvük tartja [gondolom sokaknak ismerős, hogy sietve leoltaná és elrakná a notiját, de a windows update-ek még "szélsebesen" feltelepülnek kikapcsolás előtt. arról ugye nem is beszélve, hogy milyen jó kis terület ez a trójaik bejuttatására]

  aki chrome-ot akar használni, az használjon chrome-ot. aki nem ügyel arra, hogy ne a jó szar ie 6-ost használja, az chrome plug-int se fog telepíteni. akinek a cégnél nem áll fenn a lehetősége, hogy alternatív böngészőt telepítsen (vagy ie8-ra frissítsen), az a chrome plug-int se tudja majd installálni.

  szvsz

  @ #2
  Ez a csávó is egy merő szánalom.
  ha Mitchell Baker-re célzol, akkor fail.

  [ Szerkesztve ]

  It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Hozzászólok Aktív témák