Új hozzászólás Aktív témák

  • stellaz

    addikt

    válasz stellaz #1135 üzenetére

    Végül vissza kaptam a pénzt, megvettem Lurdyban, ott össze is rakták, megőrzik 3 napig a dobozt. Korrekt.
    Az első tapasztalataim:

    Ez V1.2 verzió, állítólag ezen javítottak a kormány csuklón. A kormány csapágy kicsit szoros, állítólag ez fog finomodni, ha nem, akkor érdemes lesz beállít(t)a(t)ni, nehogy berágódjon.

    Egyből frissítette magát, előtte csak pár pár métert mentem vele, de mintha az új firmwarrel kevésbé lenne harapós eco módban, de ez lehet csak érzéki csalódás. Amúgy járdára az eco mód lagymatagsága pont jó, emberek közé ez így rendben van.

    Ugyanazon az útvonalon (9,2 km), szinte kizárólag csak járdán percre ugyanannyi idő alatt értem be, mint sima rollerrel :D Ok, szembe szél volt, ami a sima roller halála, és ugye nem fáradtam úgy el, meg a gyalogosok mellett is mindenhol rendesen lelassítottam.

    9,2 Km alatt 82%-ról 55%-ra merült 14,4 km/h átlagsebesség mellett, de folyamatosan lassítottam vagy gyorsítottam. 55%-on még 16 km-t prognosztizál. Ez alapján akár hozhatja is a gyári értékeket.

    Sokan írták, hogy kényelmetlen, ráz. Nos, ők szerintem még nem mentek hagyományos rollerrel. Én 4-5 bar közé fújtam a gumikat és olyan simán megy, mint a vaj. Össze sem hasonlítható a hagyományos rollerrel.

    A fék nagyon jól fog a legalacsonyabb motorfék mellett is, megint csak sima rollerrel nem lehet egy lapon említeni.

    A többit meg majd meglátjuk, ha már használom egy ideje.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák