Hirdetés
- Dollár-százmilliárdokat költ az NVIDIA amerikai chipekre
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Váratlan fékprobléma miatt hívták vissza az Amazon robottaxikat
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Windows XP
- Facebook és Messenger
- Túl környezetszennyező a modern chipek gyártása
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
lol, moz a win7es böngészőválasztó kapcsán azt akarja, h ne csak link legyen, hanem automatikusan telepítse a sw-t, mert felmérésük szerint a letöltött fx-ek 45%-át sosem telepítik fel.
ennyit arról, h mit is ér ez a mérőszám... -
ALI_G
veterán
válasz
Depression #30 üzenetére
úgyúgy
-
válasz
fordfairlane #40 üzenetére
Szerintem ők megfizetik a marketingeseket... csak a fejlesztőket nem...
-
bobsys
veterán
válasz
HardSanyeee #43 üzenetére
aham,
a tobbiek mar leirtak, tehat megsem az oprendszer a szar csak konyebb fikazni es baromsagokat allitani (hulyeseget) mint kettot kattintani -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
HardSanyeee #48 üzenetére
Natessék, hátakkormeg.
-
FTeR
addikt
válasz
HardSanyeee #43 üzenetére
szerk: megelőztek.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
HardSanyeee #45 üzenetére
Nem, mert ha nem automatikusan telepítesz, akkor nem fogja "rádtukmálni".... Mert akkor le sem tölti....
Nem mintha bonyolult lenne, 2 kattintás.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Jim Tonic #20 üzenetére
Hát én nem tudom, én valahol a 2.x verziónál kezdtem rókázni, de, hogy pontosan melyik verzióval, azt már meg nem mondom. De azóta is kijött már jó pár frissítés. Szal nem tudom, hogy miért kell kételkedni... :\
@HardSanyeee: Manuálisan kell kiválasztani, hogy melyik frissítéseket telepítse fel, és ha nem szeretnéd az IE8-at, akkor azt kihagyod, ennyi. Nem kell lemégsézni semmit.
Amúgymeg sztem simán lehetne frissíteni, aztán max nem használod...
-
bobsys
veterán
válasz
HardSanyeee #41 üzenetére
meselj melyik az a frissites ami nem megy fel csak ie8-as gepre? es ezert teged rakenyszeritenek az ie8ra
de latom most meg egyeseknek az a baj hogy frissiteni kell, emlekezzunk micsoda balhe volt hogy ie7 nem opcionalis frissites volt (van sapka, nincs sapka) -
HardSanyeee
őstag
Amúgy mit sír az MS szája amikor az ő böngészőjük bele van integrálva a Windows-ba, így nem kell letölteni a júzernek... A verziószám meg nem mindenkit érdekel és fent hagyják az alap verziót...
Bár azt elég nagy g**iségnek tartom, hogy a Windows Update automatikusan letölti az IE 8-at és neked KÖTELEZŐ feltelepítened, különben nem telepít több frissítést a Win, hát kösz szépen...
Vista alatt legalábbis így van...
-
Hinni a templomban kell.
-
dajkopali
addikt
válasz
fordfairlane #34 üzenetére
de hát én nem vagyok sem az MS, sem a Mozilla, nem írhatom, hogy "csapataink"
-
ZCoyote
őstag
Milyen kellemes középkorú hölgyemény, nyamm
Nekem kb ennyi az érdekes a cikkből.
-
fordfairlane
veterán
Csapataik hadban állnak.
Ha Nagy Imre rádióbeszédére akar utalni, akkor "Csapataink harcban állnak."
-
negyedes
addikt
Ahanyszor ujratelepitettem a windows annyiszor le is toltottem az ffot, szoval maguknak is koszonhetik ezt a szamot.
-
Vladi
nagyúr
Én sem hiszem el az 1mrd-t. Ebben ugyanis nincs benne a Linux disztrók letöltése. Én magam 3 éve egyszer sem töltöttem le. (Legalább is Linuxra) Viszont a csomagkezelőm legalább 30* megtette ezt frissítés formájában. S az nincs is benne a számban.
Egyébként teljesen hihető. Ha 2004 óta mérik, azóta hány kiadása volt az ff-nek? Ha csak 100 millió userrel számolunk akkor már simán ott vagyunk.
-
simonzé
addikt
Csak én egyedül legalább 30-szor szedtem le a Firefoxot az otthoni gépeimre. A különböző Linux disztrók tesztje során legalább 15-ször szedtem le. Az összes ismerős gépére is felpakoltam, ahol kérésre szervizeltem. Ezen kívül minden lényegesebb verzió megjelenése után leszedtem a legújabbat, a saját gépemre. Mindig leszedem a legfrissebbet, nem az auto updatet használom. Szóval én abszolút hihetőnek tartom a milliárdot, mert csak én egyedül kb 100 letöltést produkáltam nekik.
Egyébként még mindig a SlimBrowsert tartom a legjobbnak, ami IE6 alapú, de nagyon intelligens. Az más kérdés, hogy annak időnkénti lassúsága miatt mára már a FF3.0/Opera duó a kedvencem. -
janos1988
addikt
Hasonlo a szitu ahhoz, amikor azt mondjak tobb tiz millio Vistat adtak el. Igaz is meg nem is, vajon ebbol hany all raktaron felrakva a laptopon? Vagy esetleg downgradeltek Xp-re.
-
bambano
titán
Ezt hívják fudnak.
Különben meg figyelembe véve, hogy ilyen licenszű cuccoknál nem tilos több gépre felrakni a programot, sőt, kifejezetten javasolják, így az egy milliárdos letöltés több telepítést is jelenthet. A debianban is benne van, amikor arra felrakom, az se pörgeti a számlálót.
Sokat gondolkodtam, mit is tudnék üzenni a hölgynek, a legvisszafogottabb, amit mondhatok, hogy nem volt túl ízléses nyilatkozat.
-
attila9988
őstag
Elhiheted, hogy vannak olyan webalkalmazások, amik anno a 6-osra készültek...
Ez is csak azt bizonyítja hogy az ms szándékosan nem megfelelően implementálja a különböző szabványokat.. A webalkalmazásokat ugyanis nem böngészőkre írjuk, hanem szabványokra.... Ettől függetlenül szerintem a kompatibilitási módot alkalmazva a gagyi ie6 -os vackokat is el lehet futtatni a 8 -asban. Bizonyára van kivétel, de messze nem annyi amit a még meglévő ie6 felhasználók táborának mérete sejtet... A nagy részük nem azért nem vált mert lenne valamilyen kritikus alkalmazása......
-
ntomka
nagyúr
Jajj, ne bántsátok már szegény M$ asszonyt! Az orra elé tettek egy papírt, amin ez a nyilatkozat van, ezt' olvasd fel! Ő megtette. Ennyi.
-
attila9988
őstag
Egyébként nem igazán értem mit akarnak elérni ezzel a "nem hiszünk nekik" szöveggel. Engem például egyáltalán nem érdekel hogy az álltalam legjobbnak tartott opera böngészőnek hány százalék a részesedése. Magasról teszek rá hogy hányan töltötték le, és még ennél is kevésbé érdekel hogy a microsoft akármelyik embere hogyan vélekedik róla... Ami fontos nekem az az, hogy mit nyújt a software számomra, és hogy nekem az megfelel -e. Normális ember így választ.
Persze tudom, a birkaszellem létező jelenség, ám egy ilyen kijelentéssel amit tettek szerintem egyetlen ff felhasználót sem tudnak megingatni, vagy átcsábítani a saját megoldásukra... -
sztikac
őstag
válasz
Mr.Csizmás #12 üzenetére
és egy ku*vana biztonsági rész az egész.
erről tudnál bővebben mesélni? -
válasz
attila9988 #6 üzenetére
Elhiheted, hogy vannak olyan webalkalmazások, amik anno a 6-osra készültek el és nem mennek az újabbakkal...
Ennek a Microsoftos asszonykának meg figyelmébe ajánlanék egy értelmező szótárat...
-
savanyú a szőlő mi MS ?
-
tacsk0
aktív tag
Hello
Nagy az isten allatkertje...
Udv tacsek
-
BiP
nagyúr
Valóban. Én úgy, hogy nem használom rendszeresen a FF-ot, hanem csak ha nagyon muszáj, így is legalább 20-30 verziót letöltöttem már, ha nem többet.
Szóval szerintem is teljesen hihető az 1milliárd (fejenként 3 letöltés).
Ki akarják fogni a szelet a Mozilla vitorlájából, ennyi. -
Mr.Csizmás
titán
annyira nem izgat, otthon kiélem magam a FF-al, itt meg PH-ra elég a 6-os, az IT osztály baja legyen, hogy szar, és egy ku*vana biztonsági rész az egész.
portable-t feltenném, de a végén meg engem piszkálnának, hogy mi a p*csát csinálok a munkahelyi gépen (már megint)
szerk.: a google earthért is úgy kellett lobbiznom és könyörögni
-
harry
veterán
válasz
Mr.Csizmás #8 üzenetére
Ha nem tudsz telepíteni, akkor portable, pl: [link]
-
adam320
senior tag
Pedig nyugo
dtan elhihetnék
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mr.Csizmás #8 üzenetére
De, hogy miért, azt már gondolom nem tudták elmondani....
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
attila9988 #6 üzenetére
ez igaz, itt a munkahelyen is ie6-al van cummendáré
már írtam az IT főosztálynak, de nem engedik a 8-ast
#5 DeltaPower Netscape 3.0?
#9 hackeeee naná, hogy nem
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
attila9988 #6 üzenetére
Mert lusták megcsinálni a frissítéseket. A júzer maga, főként cégnél is, vagy ért hozzá, vagy nem + valszeg le is van tiltva, hogy telepíteni tudja, mivel korlátozott fiókon dolgozik, valószínűleg.
Meg hát mondjuk a rendszergazdákról ne is beszéljünk, (hangsúlyozom, tisztelet a kivételeknek) de már volt szerencsém olyan rendszergazdához, aki megkérdezte tőlem, hogy hogy kell bekapcsolni a winupdate-et, mert nem tudta. Amikor ferde szemmel néztem rá, jött nekem azzal, hogy Ő linuxhoz van szokva, mondom hogyne...
-
attila9988
őstag
Az a dolga hogy ha nyilatkozik, azt lehetőleg így tegye.. Semmi meglepő nincs ebben. Mellesleg ez a "nem kényszeríti az IE6 felhasználókat a váltásra" jól mutatja miért is nem jó az senkinek ha egy oprendszer elválaszthatatlan részévé válik a böngésző. Hiába lassú, elavult, kényelmetlen az IE6, és hiába van kint a windows update -en a 8 -as, akkor sem váltanak.... Egyszerűen nem értem mi oka lehet bárkinek is arra hogy azt használja. Vállalati környezetben sem hiszem hogy ne működnének a webalkalmazások a 8 -assal. Még kompatibilitási módot is tartalmaz, ami szerintem gyakorlatilag egy ie6 megjelenítő motort jelent a 8 -asba építve..
. Nem igaz hogy nem bír kihalni az az ócska vacak.... És még sokan azt mondják hogy nem káros az árukapcsolás egy ilyen óriáscég esetében. Hát itt van tessék. Nem elég a szabványok szándékos torzítása, és a windows monopóliummal való visszaélés a böngészőpiacon, még el kell viselni egy több mint 6 éve készült böngészőt is, ami visszafogja a fejlődést, és a fejlesztők életét is pokollá teszi....
-
DeltaPower
addikt
válasz
Mr.Csizmás #2 üzenetére
én beíratnám egy webfejlesztő tanfolyamra és napi 8 órában IE6 és korábbi verziókra kellene fejlesztenie
-
gabor85
őstag
Más dolguk nincs is, mi?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Arra nem gondol, hogy egy ember többször is letöltheti?
-
Mr.Csizmás
titán
Az igazgató asszonynak felajánlanék egy eredeti IE 4.0 telepítő CD-t
irigyek, ennyi
-
Killing
addikt
A 22% már túl régen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az Internet Explorer csapatának ügyvezető igazgatója kételkedik a letöltések számában.
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360M i7 8700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Zalman S2 TG Be quiet! 500W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest