Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Kashim

  őstag

  Szépen kijavították, pár napja azt vettem észre, hogy mindenem eltűnt a bejövő levelekből... hát köszönöm szépen Microsoft, a folyamatos szakadozás után ez volt az utolsó csepp a pohárban. Gyakorlatilag már 6-7 éve megvan a címem, de ezután csak Gmailt fogok használni, hotmail meg marad msn passportnak.

  A munkámat meg ilyesmit nem nem ott folytattam, de volt pár levél ami esetleg jól jött volna visszanézve, gondoltam egy ekkora cég jobban megoldja az adatmentést mint én, szóval nem foglalkoztam vele. Hangsúlyozom, annyira nem fontos és nem vág földhöz a dolog, ennek ellenére elszomorító és szánalmas, hogy ilyen megtörténhet egyik pillanatról a másikra.

  [ Szerkesztve ]

 • Kashim

  őstag

  válasz moonman #33 üzenetére

  Néhány nappal ezelőtt ugyanezt mondtam volna én is. :U

  Ha már itt tartunk, nem értem például egy Gmail miért képes folyamatosan működni mindenféle hiba nélkül, Hotmail pedig miért picsog nekem állandóan jelszó megerősítésért iPhone-on és OSX Mail vagy épp Windows Live Mail-ben, ha úgy tartja kedve. Néha egyszerűen a jelszavam se fogadja el, pedig direkt erre van az a nyamvadt pipa hogy ne kelljen napi 2x beírnom ha lekérem a leveleket... Marhára dühítő hogy van 4 címem beállítva, amiket óránként mondjuk lekér a telefon, ezek közül 3 Gmail-es de a Hotmail miatt kell további perceket várnom, mert cseszik válaszolni, ráadásként pedig még egy hibaüzenetet, vagy egy jelszó megerősítést is kapok az arcomba. Jól van beállítva minden, van hogy napokig nem csinál ilyet, de van hogy naponta többször is eljátssza, és be kell logolnom online hogy láthassam a leveleimet, mert másképp nem megy. Remélem megérted, nem fog vigasztalni, hogy nálad 10 éve problémamentesen megy. Mert nálam pedig nem, és marha dühítő, hogy csak emiatt kell szívnom, holott semmit nem csinálok rosszul, csak használni szeretném. Már rég eldobtam volna a fenébe, ha nem lenne egy csomó accountom hozzárendelve. (Én hülye anno erre regisztráltam szinte mindent.)

  [ Szerkesztve ]

 • Kashim

  őstag

  válasz moonman #35 üzenetére

  "nem képes. vagy az elmúlt két évben nem olvastál újságot? Hotmailről kb. kétszer volt szó."
  Azt írom amit tapasztaltam, eddig soha semmi fennakadás nem történt, ellentétben a hotmail-lel. Majd ha valami keresztbe tesz Gmailen, arról is meglesz a véleményem. Egyszerűen nem értem, hogy több évig megbízhatóan működik valami, és elkezd fostosodni majd tetőpontként elviszi az összes levelem. Ez van, mint mondtam, nem volt közte semmi fontos dolog, majd apránként átállok másik rendszerre és kész, nem írok a supportnak, mert nem éri meg energiát fektetni bele, hogy hülyének nézzék az embert, mint ahogy te is teszed most. Egyébként is, egy Microsoft-nak ne én kezdjek már el magyarázkodni, a fizetett tesztelőik mit csinálnak? Mindegy, vesztettek egy felhasználót a sok millióból, annyi baj legyen. Csak gondoltam megjegyzem, hogy a hiba még mindig fenn áll, ne lepődjön meg aki belefut, esetleg emlékeztetőül mentsék az adatokat, ha fontos levelezéseket folytatnak.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés