Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • EmberXY

  addikt

  válasz tuser #3 üzenetére

  Én is úgy látom, hogy nem a felhasználó a felelős azért, mert mondjuk egy, azaz egy fiókot használ, nem 33-at, és ha már úgyis nagy a tárhely, nem törölgeti a leveleit... (Néha ugyan illene valami mentést csinálni, az igaz..)
  Attól, hogy ingyenes, még nem szükségszerű, hogy bármikor elveszhessen...
  Mivel már szinte mindent el lehet intézni e-mailen keresztül is, így nyilvánvaló, hogy "fontos" levelek is lehetnek a fiókban, az enyémben is vannak, ha elvesznének, én is mérges lennék.
  Nyilván nem mindenki gondolja így a topikban, de én veled vagyok. (egy az avatarunk) :DDD :DDD

  [ Szerkesztve ]

  Up the Irons!

 • EmberXY

  addikt

  válasz moonman #24 üzenetére

  "1. nem veszett el semmi."

  Ez tiszteletreméltó, tehát akár létfontosságú és csak ott tárolt adatokat is tarthattam volna rajta (ha használnám, de ugyebár az, hogy nem használom, még nem zárja ki azt, hogy véleményem legyen az e-mail fiókokról)

  "2. mikor volt utoljára adatvesztése a Hotmail-nek?"

  Nem tudom, remélem, hogy soha nem volt és ne is legyen, éppen ez lenne a megízhatóság lényege, amire a véleményemet alapoztam.

  Morden24: Abban egyetértek, hogy nem szabad a fontos dolgokat csak egy helyen tárolni, adott esetben sok bosszúságtól kímélheti meg az embert, ugyanakkor bízom abban, hogy kicsi az esélye annak, hogy egyik pillanatról a másikra örökre eltűnjön a fiókom. Abban is bízom, hogy megfelelően képzett és hozzáértő szakemberek "kezében" van az accountom. Nem Hotmail-t használok, de én a Google-t szeretem annyira, mint amennyire te a Microsoft-ot. :) Nyilván készül pár biztonsági mentés is "néhanapján", és ugyebár a törölt adatokat is vissza lehet állítani jó esetben, nameg amit egyszer a google szerverei eltárolnak, amiatt én többet nem aggódnék.. (a meteorbecsapódások talán kivételt képeznek) :)
  De ezután mindenképpen le fogom tölteni időnként egy levelezőklienssel a leveleimet, biztos ami biztos alapon.

  [ Szerkesztve ]

  Up the Irons!

Hozzászólok Aktív témák