Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • tuser

  aktív tag

  válasz moonman #2 üzenetére

  Kugli leáll fél napra : világvéééégeeee ... Ms töröl 10k fiókot : egyém nem törölte, user volt a hülye ..
  :C

  4 Tb, 7200 RPM, garis winyó van óccóé' eladóóó : http://goo.gl/bWrs3

 • EmberXY

  addikt

  válasz moonman #24 üzenetére

  "1. nem veszett el semmi."

  Ez tiszteletreméltó, tehát akár létfontosságú és csak ott tárolt adatokat is tarthattam volna rajta (ha használnám, de ugyebár az, hogy nem használom, még nem zárja ki azt, hogy véleményem legyen az e-mail fiókokról)

  "2. mikor volt utoljára adatvesztése a Hotmail-nek?"

  Nem tudom, remélem, hogy soha nem volt és ne is legyen, éppen ez lenne a megízhatóság lényege, amire a véleményemet alapoztam.

  Morden24: Abban egyetértek, hogy nem szabad a fontos dolgokat csak egy helyen tárolni, adott esetben sok bosszúságtól kímélheti meg az embert, ugyanakkor bízom abban, hogy kicsi az esélye annak, hogy egyik pillanatról a másikra örökre eltűnjön a fiókom. Abban is bízom, hogy megfelelően képzett és hozzáértő szakemberek "kezében" van az accountom. Nem Hotmail-t használok, de én a Google-t szeretem annyira, mint amennyire te a Microsoft-ot. :) Nyilván készül pár biztonsági mentés is "néhanapján", és ugyebár a törölt adatokat is vissza lehet állítani jó esetben, nameg amit egyszer a google szerverei eltárolnak, amiatt én többet nem aggódnék.. (a meteorbecsapódások talán kivételt képeznek) :)
  De ezután mindenképpen le fogom tölteni időnként egy levelezőklienssel a leveleimet, biztos ami biztos alapon.

  [ Szerkesztve ]

  Up the Irons!

 • Narxis

  nagyúr

  válasz moonman #30 üzenetére

  Jaja, én pl. Outlook-ot használok és a beépített mentéssel oldom meg a backup-ot.

  I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.

 • Kashim

  őstag

  válasz moonman #33 üzenetére

  Néhány nappal ezelőtt ugyanezt mondtam volna én is. :U

  Ha már itt tartunk, nem értem például egy Gmail miért képes folyamatosan működni mindenféle hiba nélkül, Hotmail pedig miért picsog nekem állandóan jelszó megerősítésért iPhone-on és OSX Mail vagy épp Windows Live Mail-ben, ha úgy tartja kedve. Néha egyszerűen a jelszavam se fogadja el, pedig direkt erre van az a nyamvadt pipa hogy ne kelljen napi 2x beírnom ha lekérem a leveleket... Marhára dühítő hogy van 4 címem beállítva, amiket óránként mondjuk lekér a telefon, ezek közül 3 Gmail-es de a Hotmail miatt kell további perceket várnom, mert cseszik válaszolni, ráadásként pedig még egy hibaüzenetet, vagy egy jelszó megerősítést is kapok az arcomba. Jól van beállítva minden, van hogy napokig nem csinál ilyet, de van hogy naponta többször is eljátssza, és be kell logolnom online hogy láthassam a leveleimet, mert másképp nem megy. Remélem megérted, nem fog vigasztalni, hogy nálad 10 éve problémamentesen megy. Mert nálam pedig nem, és marha dühítő, hogy csak emiatt kell szívnom, holott semmit nem csinálok rosszul, csak használni szeretném. Már rég eldobtam volna a fenébe, ha nem lenne egy csomó accountom hozzárendelve. (Én hülye anno erre regisztráltam szinte mindent.)

  [ Szerkesztve ]

 • Kashim

  őstag

  válasz moonman #35 üzenetére

  "nem képes. vagy az elmúlt két évben nem olvastál újságot? Hotmailről kb. kétszer volt szó."
  Azt írom amit tapasztaltam, eddig soha semmi fennakadás nem történt, ellentétben a hotmail-lel. Majd ha valami keresztbe tesz Gmailen, arról is meglesz a véleményem. Egyszerűen nem értem, hogy több évig megbízhatóan működik valami, és elkezd fostosodni majd tetőpontként elviszi az összes levelem. Ez van, mint mondtam, nem volt közte semmi fontos dolog, majd apránként átállok másik rendszerre és kész, nem írok a supportnak, mert nem éri meg energiát fektetni bele, hogy hülyének nézzék az embert, mint ahogy te is teszed most. Egyébként is, egy Microsoft-nak ne én kezdjek már el magyarázkodni, a fizetett tesztelőik mit csinálnak? Mindegy, vesztettek egy felhasználót a sok millióból, annyi baj legyen. Csak gondoltam megjegyzem, hogy a hiba még mindig fenn áll, ne lepődjön meg aki belefut, esetleg emlékeztetőül mentsék az adatokat, ha fontos levelezéseket folytatnak.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés