Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Osibaa

  senior tag

  Szerintem mind a hardver, mind a szoftver alkalmatlan pillanatnyilag egy jó Windows-os tablethez. A Windows 8 túl robosztus OS ahhoz, hogy normálisan elfusson egy <5W-os procin. Hardver oldalon pedig az Atom egy trágyadomb, a Core i3-i5 nem tabletbe való (tablet szinten sokat fogyaszt és nagy alaplapot igényel). Esetleg a Temash jöhetne szóba, de azt pedig a gyártók kerülik el messziről. Aztán ez a vége, lehet egymásra mutogatni...
  Talán a Silvermont már jobban fog muzsikálni, de ahhoz a Microsoftnak is sokat kell dolgoznia, hogy kiszedje a tablet szinten felesleges folyamatokat az OS-ből és futtathatóvá váljon egy Atom procin. Erre most talán lesz is esélyük, hogy az ARM mellé lőtt a Cortex A15-tel, a Cortex A12 pedig 1-1,5 évig nem várható, így az MS és Intel kapott egy kis haladékot, hogy valami értelmeset összehozzon.
  Jah és az árazást már ne is említsük, hogy az Intel és az MS is ezen akar "meggazdagodni". Pedig bármennyire is érthetetlen számukra, ők új belépők ezen a piacon, amíg nem viselkednek ennek megfelelően (új bellépőként illik teperni és aláárazni), addig a piacot hidegen fogják hagyni a termékeik.

  A cikkre visszatérve az eladási listán a Google se szerepel, szerintem is kár a Microsoftot keresni rajta, ez nem OS szerinti bontásban mutatja az eladásokat.

  [ Szerkesztve ]

  "40 mikron? Kik gyártják ezt? Hangyák, hogy lássák?"

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés