Új hozzászólás Aktív témák
-
Újszerű Keychron K2 V2 eladó! | A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
-
Muton
addikt
csak 8% nem használja a facebook-ot? o_O
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Már én sem. Pedig ki tudja, hogy a volt adataimmal mi történt...
(#3) KaiotEch: Ez még oké is lenne, de az a csúnya, hogy összejárnak és mindenki a sz@ros telefonját nyomkodja, mert posztolni, feltölteni meg likeolni kell ezen a nyamvadt oldalon. Páran már a sexuális együttlétet is feltöltik és kibeszélik melyik pózban volt jó csinálni...
És csodálkozunk a mai fiatalokon, főleg a lányokon...
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Lomha 8V
addikt
Hát engem nyugodtan megfigyelhetnek. Nincs vaj a fülem mögött, szóval nyugodtan állhatok a napon.
-
-
-
törölt tag
Akkora feneket keritenek ezeknek a megfigyeleseknek, hogy a nagymamam fel kimenni a wc-re, mert azt hiszi a vizleolvaso rejtett kamerat szerelt valahova a furdoszobajaba (mondjuk megertem, o is felti az adatait). Viccet felreteve olyan erzesem van, hogy ezeket a megfigyeleseket annyira jol kiterveltek, hogy ezekkel a szamos "nagy" felhajtasokkal az igazi megfigyelesekrol terelik el a figyelmet. Akit valamennyire is erdekelt, mar azt sem erdekli, mert minden napra jut egy megfigyeles. Asszem paranoias vagyok. De legalabb ugy tunik csaladba marad.
-
Poetro
csendes tag
Én nem félek attól, hogy megfigyelnek, hanem tudom
-
ddekany
veterán
Kíváncsi lennék a politikai megfigyeléstől tartók konkrétan mire gondoltak. Amiről félelemmel én konkrétan találkoztam, az az volt, hogy az otthonról (vagy telefonról, lényeg hogy hozzád köthető) látogatott oldalak alapján profilozzák az embereket. Aztán ugye ha sok év múlva már más világ lesz, esetleg ez alapján fog eldőlni, hogy te kapsz-e meg egy állást vagy más, vagy hogy megenged-e neked valamit, pl. kiutazni/beutazni. Most, azt hiszem, 3 évre(?) kell elrakni, hogy mikor mit látogattál meg, de hát franc tudja azok az adatok, vagy amit abból kinyertek (profil) tényleg megsemmisülnek-e utána. Egyébként épp ezért ez a botrány egyáltalán nem biztos, hogy káros volt a megfigyelés céljait tekintve, hiszen most már egyre többen meggondolják, hogy mit merjenek mondani vagy akár csak olvasni a neten.
-
ghost364
senior tag
Én is tudom hogy figyelnek,és ennek fejébe gondolkozom arról,hogy mit osztok meg.
-
Muton
addikt
felénk sokaknak nincs, élőben nyomjuk (már lassan nem is tudom, hogy simán old school vagy már inkább hardcore
), aki meg ezt nem tudja feldolgozni, annak meg beadok egy qrva jó indokot, hogy miért nincs, amire a legvadabb fb fan is azt mondja, hogy jogos, és békén hagy
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Gadgetfan_
senior tag
A facebook is csak egy eszköz, lehet okosan élni vele, és lehet retardált módjára használni.
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
Snoop-y
veterán
Ugyanmar. Felmesz face-re es siman csinalsz listat arrol, hogy ki hol volt mivel ott van az idoszalagon. Nem kell megfigyelni semmit.
Van olyan ismerosom aki mindenrol statusol es kepekkel dokumentalja. Tobb ezer kepe van facebook-on.
Itt vagyok, ott vagyok, itt szomoru vagyok, itt orulok stb stb stb
Szerencsere en nem vagyok megtalalhato a face-en sem mas social network oldalon.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
ddekany
veterán
FB-n mégis csak azt teszi ki az ember, amit ki akar tenni a publikum elé. Hogy valakinél ez a kőr túl tág... hát igen. Ellenben hogy az ember melyik oldalakat forgatja otthon, az más dolog azért, és igazából egy sokkal őszintébb profilt adhat. Már amíg az emberek nem kezdi el azt is meggondolni a para miatt...
-
Lomha 8V
addikt
válasz
Gadgetfan_ #19 üzenetére
Pontosan így van.
-
arnyekxxx
veterán
-
Alg
veterán
Egy random kocsmában egy random csajjal/pasival (kinek mi ugyebár) való beszélgetésben szinte bármit elmond magáról az ember (Sőt, még a telefonszámát is megadja! Egy ismeretlennek!), ha meg valaki azt firtatja milyen oldalakat böngészünk otthonról, az már maga az ördög vasvillával?
Ezt csak én nem értem?
Letehetnék már az emberek ezt az alufólia-sisakot, meg a nagy képmutatást...
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Penge_4
veterán
"Egy random kocsmában egy random csajjal/pasival (kinek mi ugyebár) való beszélgetésben szinte bármit elmond magáról az ember (Sőt, még a telefonszámát is megadja! Egy ismeretlennek!)"
1. Emberfüggő, hogy ki mennyi idő után, milyen szituációkban adja meg ezeket az adatokat.
2. Csajozás/Pasizás esetében rengeteget hazudnak az emberek magukról.
3. Az a pár adat és a telefonszám kevésbé értékes, mint az, amit cserébe kap az ember (szex). Ellentétben az NSA-tól mit kap az ember? -
padika11
tag
Akit meg akarnak figyelni, azt úgy is meg fogják, nem volt ez másképp a töténelem folyamán sem, csak a mószerek finomodtak, semmi meglepő sincs ebben az egészben. Amíg valaki nem veszélyezteti az aktuális vezetők hatalmát, nem fog kitültetett figyelmet kapni szvsz. Amúgy meg szerintem sokkal nagyobb para (ami már nagyon rég óta működik és Larry Elison is ezt hozta fel egy interjúban), hogy a kormány ugyanúgy hozzáfér bakkártya/hitelkártya/számla adatainkhoz, de ez már senkit sem érdekel...
Art is the affirmation of life. - Alfred Stieglitz
Új hozzászólás Aktív témák
it A hazai internetezők 49 százaléka nyilatkozott úgy, hogy tart attól, hogy internetes tevékenységeit valamilyen kormányszervezet megfigyeli, kétharmaduk pedig amiatt aggódik, hogy bűnözői csoportok élnek vissza személyes adataikkal.
- HP ProBook 650 G1 Notebook/Laptop, 15.6" HD, I3-4000M CPU, 4GB DDR3 120GB SSD, WIN 10, SZÁMLA+Garanc
- Lenovo Thinkpad T420S Notebook/Laptop, 14" HD+, I7-2640M CPU, 8GB DDR3, 240GB, SSD, Nvidia 1GB VGA,
- Dell Latitude 7270, 12,5" HD, I5-6300U processzor, 8GB DDR4, 128 M.2 SSD, Windows 10, Garancia
- Dell Latitude E7470, 14" QHD (2560 1440) Érintőkijelző, Intel Core I5-6300U processzor, 8GB DDR4 M
- Nintendo Switch OLED extrákkal, 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest