Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • dajkopali

  HÁZIGAZDA

  Kedves Olvasóink!
  Az elmúlt hónapokban – igazából az elmúlt egy-két évben – sajnálattal tapasztaltuk, hogy az IT café híreihez kapcsolódó topikok nagyon gyakran „szétszaladtak”, vagyis az offtopic hozzászólások uralkodtak el.
  Ezt nem tartjuk jó iránynak. Ezért kéréssel fordulunk hozzátok.
  Nagyon kérünk mindenkit, hogy kommentjeiben magához a hírhez szóljon hozzá! Ez persze nem jelenti az offtopic hozzászólások kiiktatását, de azt szeretnénk elérni, hogy a kommentfolyam döntően az adott témáról szóljon.
  Az IT café – profiljából adódóan – foglalkozik az IT társadalmi, gazdasági, üzleti és – urambocsá’ – politikai vonatkozásaival is. Ez azonban senkit nem jogosít fel arra, hogy a mániái ismételgetésére, erőszakolására használja fel a felületet.
  A fentiek alapján változtatásokat vezetünk be. Ha úgy látjuk – igen, ez szubjektív döntés –, hogy a topik nagyon elszaladt a hír témájától, akkor azonnal lezárjuk. Ha ez nem lesz elegendő, kénytelenek leszünk zárt topikkal publikálni egyes híreket. És ha még ez sem lesz elég, akkor muszáj lesz lezárni a kommentelés lehetőségét – de ezt nyilván senki sem akarja, mi főképp nem.

  "fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter

Hozzászólok Aktív témák