Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
viszont egy simán az utcáról besétált [vérpistike] contributor esetén sincs sokkal több, nem? (illetve, ha van, akkor simán lehet, hogy a cikkben említett ellenőrzésen túl, ez alól se mentesülnek)
egyébként meg ilyen ez a demokrácia. de inkább legyen valami csúnyán kijavítva, mint sehogyse. ha esetleg újra bele kell nyúlni, akkor se kerültünk hátrébb, mint eredetileg voltunk.
új feature-öket nem fognak fejleszteni a cikk szerint -
ddekany
veterán
Mondom, legyen igazad...
És igen, olvastam, hogy egy "szakértő" átnézi, csak nem győzött meg. Nem tudom mennyire lesz szakértő, és főleg, hogy mennyi ideje lesz rendesen átnézni. Illetve mit csinál, ha nem olyan totál szar, hogy elutasítsa, de nem is jó... Gondolom cseszteti illetőt, hogy hát azért ezt rázza már gatyába, aztán valahol félúton az eredeti és a kért állapot közt nagynehezen átcsúszik a cucc, jóóóvan akkor alapon. Ez olyan tipikus lenne.
-
Ooo, de jó, hogy műszerészbajszos frissen végzettek gányolnak majd bele a LibreOffice-ba. Ezen pedig a szakértői "támogatás" sem segít, ismerve az informatikusok mindenkit leköröző szorgalmát.
Most komolyan srácok, a LibreOffice így is egy bughalmaz, miért kell még tovább tetézni a bajt?
-
Akkor ezt is olvasnod kellett:
A diákok által beküldött programrészleteket minden esetben az adott terület szakértője vizsgálja meg, és észrevételekkel segíti a tapasztalatszerzést."meg láttam mit írtak végzős BME-sek" ha azok a BME-sek egyáltalán VIK-esek voltak (építészeket nem akarom védeni
) akkor vagy nagyon spéci nyelvről/környezetről, vagy nem programozásra szakosodott hallgatókról van szó. Mert azért BME-n azon túl,hogy nagyon sok technológiával nem ismertetnek meg és valszeg rutin-t se mindegyikünk szerez, de azért gondolkodni, ill. átlátható kódot írni jellemzően megtanítanak /vagyis kikényszerítik.
-
ddekany
veterán
Úgy írtam, hogy elolvastam. De mondom, reméljük a legjobbakat...
"Mellesleg egy majdnem vézett informatikus azért nem "über-junior""
Persze, ha előtte már 10 éve fusiban fejlesztett, de az ritka. Jártam iskolába (Kandó infó), meg láttam mit írtak végzős BME-sek (mert nekem kellett rendbetenni)... azok bizony legtöbben nagyon juniorok. Hacsak azóta meg nem változott a világ pozitív irányban, de kétlem.
-
ddekany
veterán
Én meg nem tudom, hogy egy über-junior programozó több kárt okoz-e mint hasznot... ez azért nem egy n+1. PHP honlap förmedvény, ami pár év múlva úgyis eltűnik mindenestül, és addig sem számított. Más szóval kicsit cinkes, ha ezen tanulja a szakmát valaki. De reméljük a legjobbakat.
-
azon ritka együttállások egyike, amikor tényleg mindenki jól jár:
- novellnek jó PR + LibreOffice neve is forog
- novell az igazán tehetséges fiatalokat kiszűrheti, anélkül, hogy "éles" szoftvereit felfedné, vagy kamufeladatokat kellene kidolgoznia
- a fiatal szakmai tapasztalatot szerez, talán állást is. plusz gazdagabb lesz a büszke közösségi önzetlenség élményével, amiért talán még később is folytatja
- javul a LibreOffice+ugye a Microsoft-on kívül minden IT óriásnak (és szereplőnek) csak jó egy hibamentesebb, népszerűbb, ingyenes LibreOffice.
-
Lenry
félisten
ez igen dícséretes
Új hozzászólás Aktív témák
it A hazai leányvállalat gyakornoki helyeket biztosít végzős informatikusok számára, akik az irodai csomag fejlesztésébe folyhatnak bele.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 Gen2 - Ryzen 7 4700U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo L13 Yoga Gen4 - AMD Ryzen 7 7730U I 16GB I 256SSD I 13,3" Touch I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi 13T Pro 512/12GB Kék / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest