Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

  • ggg1

    aktív tag

    Szerintem most is tisztában van vele mindenki, hogy milyen online csatornák vannak, és azok mennyire hatékonyak. Egy ilyen kiállításon, konferencián való megjelenésnél nem biztos, hogy az az első szempont, hogy a terméket bemutassák, hanem inkább a presztizs, ami a rendezvényen való megjelenést jelenti. Ugyanakkor viszont a presztizshez a felelősség is hozzátartozik. Ha rosszul sülne el egy ilyen rendezvény, akkor döntéshozóként inkább szeretnék azok közé tartozni, akik a felelős döntést hozták.

    Egy előadáson nagyon sok ember van szűk helyen egy légtérben, 2 hétig bárki úgy fertőzhet, hogy totál tünetmentes, egészségesnek látszik.
    Egy termékbemutatón, kiállításon pedig az a lényeg, hogy a terméket mindenki megfogdossa. Elég hiábavaló küzdelem volna minden készüléket minden ember után úgy fertőtleníteni, hogy 1 vírus se élje túl. Kb nagyobb higiénia kéne, mint egy kórházban. És a kórházakban is inkább látogatási tilalmat rendelnek el járvány esetén, mert a higiéniát nem lehetne betartani.

Hozzászólok Aktív témák