Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • NKing

  tag

  válasz Fitzgerald #97 üzenetére

  Kicsit úgy hangzik ez, mint amikor a háziasszony otthon csalódott, hogy a joghurtban mégsem 100% eper van :D A marketing már csak ilyen. A CDPR meg miért ne tette volna? Mégis csak abból élnek, hogy eladják a terméket.

  A nem technikai hiányosságok - ez totál szubjektív. Egyik oldalon elvesz a játék, a másik oldalon odaad. Mindenkinek sose fog megfelelni - nem lehet, hogy a CDPR lett beskatulyázva a Witcher játékokkal? És amikor kijöttek valami egészen mással, akkor a korábbi bázis csalódott lett, hogy ja, ez nem az a játék... Őszintén szólva én meg pont egy Deus Ex szerű játékmenetet vártam volna, de azt nem kaptam meg, ez már az elején feltűnt. Kellett egy kis idő, amíg átlendültem ezen és onnantól lett igazán jó.

  Védeni nem kell a játékot, meg messiásnak se kell tekinteni. Akik felültek a hype wagonra, azok pont az utóbbi hibába estek. Helyén kell kezelni a dolgot.

  Amit a középkategóriás PC-ről írsz, háááát az azért nem teljesen állja meg a helyét. 1440p szerintem eleve nem középkategóriát kíván a nextgen játékoknál - az még 1 generációt ráér azért a VGA-k terén. Bár ha úgy vesszük, egy 3060 boldogan elviszi a Cyberpunk-ot is 1440p-ben RT nélkül - az pedig középkategória, ha nem a mostani kisker árát, hanem az adottságait nézzük (erre utaltam, hogy a VGA piac betett a játék startjának). A Cyberpunk pedig indokoltan eszi a gépet, hiszen tömegek mozognak a városban, hatalmasak a textúrák, rengeteg a post-process, kültéri és beltéri terek váltakoznak töltés nélkül és még sorolhatnánk. Jobb lesz ezt megszokni, mert a next-gen játékok ilyenek lesznek és ez lesz az igényük.

  Végére egy kérdés: vajon a release hiányosságai miatt a játék már egyáltalán nem lehet soha élvezhető? Láthatóan nem erről van szó, mert a visszajelzések nem ezt mutatják. Erre utaltam, hogy ott a probléma, hogy sokan a release sikertelensége okán mostanáig ekézik a játékot, miközben sokan meg élvezik.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés