Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- ASUS routerek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Ubiquiti hálózati eszközök
- TP-LINK routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
Szerintem inkább súlypontáthelyezésről van szó; hiába tettek meg minden törvényest és törvénytelent pl. a TPB ellen, semmi nem vezetett eredményre, így inkább most máshol próbálnak fogást találni. Érdekes, a fizetős ftp továbbra is tabu...
https://www.coreinfinity.tech
-
Depression
veterán
"A kiadói ipar most a közvetlen letö..." ennyi látszik a fenti sávban.
Reménykedtem, hogy "A kiadói ipar most a közvetlen letöltés lehetőségét fontolgatja" lesz az év legnagyobb híre, de persze tudtam, hogy nem erről lesz szó. Remélem belebuknak mindenbe, ami az én kényelmemet hátráltatja.
Steam milliárdos üzlet, filmeknél zenéknél miért ne működhetne?Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Rickazoid
addikt
Természetes, hogy amit épp támadnak, az az igazoltan legveszélyesebb a társadalomra nézve. Na meg a veszteség.. ekkora.. megtévesztést (obszcén szót illett volna írni), nem veszteség ez, hanem kiesés! Veszteség akkor lenne, ha konkrétan a nyereséget csökkentené, de itt nem erről van szó.
Vajon mikor jutunk el oda, hogy ezeket a kiadókat egyszer majd egy békés, gyújtogatásoktól mentes tüntetést követően alapjaiban semmisítik meg és átveszi a helyét a reális áron történő értékesítése a termékeknek, interneten keresztül, egyszerű fizetési módszerrel? Vagy csak utópiában létezhet ilyen? Túl sok Star Trek-et néztem és emiatt hiszem, hogy lehetne másképp is intézni a dolgokat?
Ha bevonják a szolgáltatókat, hamar eljutunk oda, hogy tilos lesz a torrent, tilos lesz a letöltés, tilos lesz a streaming, tilos lesz minden, még az internet elérése is végül az MPAA vagy a RIAA (illetve ezek más országokbeli megfelelőjének) engedélyéhez lesz kötve. Ideje lenne végre valakinek kimondania és alkotmányba foglalni, hogy az internethez való hozzáférés emberi jog, az internet-szolgáltató pedig csak a csatornát biztosítja, nem gyakorolhat felügyeletet és nem is szűrheti a tartalmat, független kell, hogy maradjon.[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
nagyúr
-
Rickazoid
addikt
Csak úgy hirtelen megnéztem az összes videó listáját, 10.000 felett a letöltő a legkeresettebbnél, 10.000 felett a feltöltő a legjobban seedelt-nél, mindezt 100 oldalon, ennyit jelenít meg maximum, mivel ha kiválasztok egy alkategóriát, mondjuk a HD videókat, akkor is 100 oldal jelenik meg. Ez kategóriánként minimum 3000 anyag, vagyis 38 kategóriára, akár 114000 anyag is lehet a minimum. Az aktívak közül persze, vagyis amit épp le lehet tölteni. Ez csökkenés? Én nem tudom, sose néztem eddig, hogy mennyi lehet ott.
Mellesleg van legális tartalom rajta egyáltalán? Gondolom egy-két trailer, pár demo játék, pár Linux program...
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
sh4d0w
félisten
válasz WonderCSabo #5 üzenetére
Azért, mert az adóbevételt jelent állambácsinak, egyrészt direkt áfa formájában, amikor valaki hozzáférést vásárol, másrészt közvetetten, amikor a telekom cég társasági adót fizet az elmúlt időszakos bevételei után.
rii: semmi, gyönyörűszépen hajóznak továbbra is.
https://www.coreinfinity.tech
-
julius666
addikt
Szerintem meg inkább azért nem kap akkora hangsúlyt az MPAA/RIAA-nál a fizetős ftp, mert nyugaton nem jellemző. Ez csak nálunk itt keleten fut ennyire, ami a nyugatiaknak ugye aprópénz kiesésben, a hazai jogvédők/hatóságok meg valszeg kapnak zsebbe a befolyó léből.
semmi, gyönyörűszépen hajóznak továbbra is.
Jah, közben meg zsákmányolják össze az összes IP-címet ami szembejön.
Ha minden igaz valamelyik jogvédő szervezet kezébe került. -
törölt tag
ne keverjük már a topsite-ot a payftp-vel, az smswebbel meg pláne ne. itthon és külföldön is számtalan példa van topftp-k, vagy topite-nak kikiáltott ftp oldalak meg payftp-k elleni nyomozásoknak, lefoglalásoknak. a múlt hétre is jutott egy.
az sms warez viszont szerintem tipikus magyar jelenség, és tényleg nem igazán lépnek fel ellene. a rendszer hasonló, mint a rapidnál. csak itt a biznic megvanik a telkónál, meg a' állambá'nál.
nekem is fura, h mennyire zavartalanul megy, bár pár éve azért az egyiket pont felszámolták.
a piratebay alapítói alapból első fokon letöltendőt és súlyos pénzbírságot kaptak. h most épp ki és milyen formába viszi az oldalt, erről több verziót is olvastam.[ Szerkesztve ]
-
zbory
tag
kizártnak tartom, hogy az ilyen tárhelyek nagyobb forgalmat generálnának mint a p2p filemegosztás. a jogvédő szervezetek meg ráugranak akármilyen mondvacsinált statisztikára, ha az ő ügyüket szolgálja. persze lehet ők maguk rendelték...
If all the economists were laid end to end, they would not reach a conclusion. George Bernard Shaw
-
-
Cyberpunk
félisten
Persze ha én nem fizetek az a legnagyobb bűn súlyosabb az emberölésnél a szemükben. Viszont ők szépen kiadhatnak albumokat anélkül hogy a szerzők abba beleegyeztek volna. Vagy kapnának belőle pénzt. az én szememben meg ez a lopás
Elzavarhatná őket végre valaki. Ezt az élősködő bandát. Mert képtelenek felfogni hogy a világ megváltozott mások az igények.Persze mert akkor pár nagyon gazdag emberkének elzárul a pénzcsap.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Воланд
titán
"a torrentoldalak elleni, folyamatosan zajló harcok mellett újabb front látszik megerősödni"
Én nem nevezném erős frontnak azt, ami a torrendoldalak körül történik. A legnagyobbak élik világukat, az, hogy néhány kicsi egy-két évente lemorzsolódik nem jelent semmit, az természetes folyamat.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
veterán
Ez egy szélmalomharc,akirmit csinálnak akkor lesz kalózkodás,ezt egyszerüen nem lehet megszüntetni.Ebbe bele kel törödni
duree54
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch SE2 44mm 2022 2024.12.19. Apple jótállás
- 2011 PC / E5 2680v2 / RX Vega 64 8GB / 64GB RAM / SSD+HDD
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 ULTRA okostelefonok GYÁRTÓI garanciával
- Dell Latitude 7480 / I5 7300U / 8GB Ram / 250GB Nvme / Vil.EU bill. / 14"FullHD
- Christmas Gift Alienware Aurora R13 Gamer Pc - 12700Kf - 3060 12Gb - 16 Gb DDR5 - 512 NVMe Gen4 SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest