Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychopeti
senior tag
Ma viszont a vállalat bejelentette, hogy célt ért a tisztességtelen versenyjoggal kapcsolatos aggodalma, amelyet a FASZ felé nyújtottak be.
Rendkívül találó
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
vicze
félisten
Vajon hány FASz poén lesz a topikban?
Összefoglalom:
A Microsoft gonosz, mert böngészőt ad az OS-szel.
A Windows fos mert nincs benne böngésző.
A Microsoft gonosz, mert média lejátszót rak a Windowsba.
A Windows fos mert nem tud még egy DVD se lejátszani.
A Microsoft gonosz, mert vírusirtót ad az OS-szel.
A Windows fos, mert nem védi a usereket.Azt viszont fel nem tudom fogni, hogy az Apple-t hogy nem pereli senki ilyenek miatt, ott sokkal durvább a beágyazás.
-
Ezek szerint van az a pénz, amennyiért Kaspersky haja korpásodik.
A tej élet, erő, egészség.
-
sad_Vamp
őstag
nem ilyen ott nincs.... és az apple-t valószínűleg azért nem támadják, mert az ő beépített programjai az MS ével ellentétben MŰKÖDNEK (kivétel az mail és a safari amik nem annyira jók).
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
bambano
titán
gondolom egy rakás pénzt követelt a kaspersky az ms-től.
az ms-nél meg valaki felvette a telefont, és annyit mondott bele, hogy egy registry bejegyzést módosítunk, és akkor a lomotok megy a levesbe.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Mirman
őstag
Kicsit olyan ez nekem mintha a gyerekeimhez atjonnenek a barátaik és reklamalnanak hogy miért nem saját szobájuk van francia ággyal , miért a kanapén kell aludni a nappaliban ?
Vagy másik példával élve mintha a BMW-nek reklamalna egy kínai cég hogy miért nem üléshuzat nélkül árulják az autót hogy ők is tudjanak érvényesülni az utángyártottal.
[ Szerkesztve ]
-
Nem egészen. A HWSW-n egész jól le van írva, pontosan mikkel is volt gondja a Kasperskynek, és miket változtat az MS.
Nem tudom, a PH-nak miért nem sikerült ilyen cikket összehozni.
A tej élet, erő, egészség.
-
Protezis
őstag
Valaki leírhatná, hogy mi a FASZ.
-
vicze
félisten
Google ellen már indult EU-s per Android miatt. Úgy hogy ebben az esetben hivatalosan az OS nem az övék, és csak a szolgáltatásokat adják, ami nem kötelező egyik gyártónak sem. Tehát itt azért korlátoznák a Google-t mert egy szolgáltatást nyújt a saját feltételeivel?
Elvileg mivel lokális így globális részesedést nem nézhetik csak a lokálist. Mondjuk abban valóban csak US-ben van fölénye az Apple-nek, ahol valahogy nem csinálnak ilyen barom pereket...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest