Új hozzászólás Aktív témák
-
-=MrLF=-
senior tag
Jó ötlet (természetesen még reklám is a cégnek)
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
atike
nagyúr
Mekkora ötlet.... Még nagyobb lett volna, ha nem csak eszmei értékű árukészlet lett volna, hanem sokkal konkrétabb, valós értéket képviselő cuccok...
-
Fred23
nagyúr
Fura, hogy ilyet máshol / mástól még sose láttam!
-
citkar
addikt
Jópofa.
Vajon miféle nyitási engedélyek kellettek? -
L4mie
veterán
!!!! gyorsan megosztom fészbúkon!!!
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Lacok
őstag
Ez hasonló a webshop-ok által felajánlott kupon vagy %-os kedvezményhez amit hírlevélre történő felíratkozás esetén adnak.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
nagyúr
Nem rossz alapötlet, csak ők belevették a "mobilon található adataid" teljességét.
Nem olyan vidám a sztori.
Figyelemre érdemes a videóval illusztrált elgondolás.[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Rock88
csendes tag
Elolvastam a cikket és a videót is megnéztem (bár nem értem a beszédet), de nem értem hogyan működik ez.
Valaki elmagyarázná? -
törölt tag
igazán nincs mit !
a bolt münködése önkéntes és ez a lényeg.
eddig "ellopták" most viszont már önkéntes, az adatszolgáltató homo sapiens részéről.
megteremtették hozzá az illúziót... ehhez majd később hozzájön az MI
gondolkodó logikus eszközök nyomják majd helyetted az önkéntes adatszolgáltatást
bolt münködése:
egy üveg vodkáért, vagy egy választásért adsz cserébe személyes adatokat (bikinis fotók 10 pont,
mai gps koordináták 20 pont, ha mondjuk kipipálod az automatikus feltöltés részt arra extra pont jár,
egy elnöki fotóval aznap ingyen utazhatsz a bkv járatokon.)
amugy a kasperskyt most "rugták" ki a fehér házból -
KAMELOT
titán
Jó elgondolás!Mondjuk igazuk is van. Ingyen osztogatja mindenki a képeket, itt meg ezzel lehet fizetni!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
galocza
aktív tag
hát, én max egy üres kólásüveget kapnék az adataimért: 15-20 telefonszám, kép, videó nuku, közösségi hóbelevanc még kevesebb. a legtöbb ami kiderül, hogy egy éve voltam prágában. (UPSZ! AZT MEG MOST KIKOTYOGTAM!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- PlayStation 5
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Diablo 3
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X -Új RTX 3050 GDDR6 - 256GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 -GAR/SZÁMLA!!!
- ThinkPad A485 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 2500U 16GB 256GB NVMe dupla akku gar
- DELL PRECISION 7550 Tervező, Gamer laptop
- Dell Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest