- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Már csak a harmadik Kínában az Apple
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen routert?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
- Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
galocza
aktív tag
hát, én max egy üres kólásüveget kapnék az adataimért: 15-20 telefonszám, kép, videó nuku, közösségi hóbelevanc még kevesebb. a legtöbb ami kiderül, hogy egy éve voltam prágában. (UPSZ! AZT MEG MOST KIKOTYOGTAM!)
-
KAMELOT
titán
Jó elgondolás!Mondjuk igazuk is van. Ingyen osztogatja mindenki a képeket, itt meg ezzel lehet fizetni!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
törölt tag
igazán nincs mit !
a bolt münködése önkéntes és ez a lényeg.
eddig "ellopták" most viszont már önkéntes, az adatszolgáltató homo sapiens részéről.
megteremtették hozzá az illúziót... ehhez majd később hozzájön az MI
gondolkodó logikus eszközök nyomják majd helyetted az önkéntes adatszolgáltatást
bolt münködése:
egy üveg vodkáért, vagy egy választásért adsz cserébe személyes adatokat (bikinis fotók 10 pont,
mai gps koordináták 20 pont, ha mondjuk kipipálod az automatikus feltöltés részt arra extra pont jár,
egy elnöki fotóval aznap ingyen utazhatsz a bkv járatokon.)
amugy a kasperskyt most "rugták" ki a fehér házból -
Rock88
csendes tag
Elolvastam a cikket és a videót is megnéztem (bár nem értem a beszédet), de nem értem hogyan működik ez.
Valaki elmagyarázná? -
nagyúr
Nem rossz alapötlet, csak ők belevették a "mobilon található adataid" teljességét.
Nem olyan vidám a sztori.
Figyelemre érdemes a videóval illusztrált elgondolás.[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Lacok
őstag
Ez hasonló a webshop-ok által felajánlott kupon vagy %-os kedvezményhez amit hírlevélre történő felíratkozás esetén adnak.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
L4mie
veterán
!!!! gyorsan megosztom fészbúkon!!!
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
citkar
addikt
Jópofa.
Vajon miféle nyitási engedélyek kellettek? -
Fred23
nagyúr
Fura, hogy ilyet máshol / mástól még sose láttam!
-
atike
nagyúr
Mekkora ötlet.... Még nagyobb lett volna, ha nem csak eszmei értékű árukészlet lett volna, hanem sokkal konkrétabb, valós értéket képviselő cuccok...
-
-=MrLF=-
senior tag
Jó ötlet (természetesen még reklám is a cégnek)
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB !!! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Black Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ROG Strix G513QM 15.6" FHD IPS Ryzen 9 5900HX RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P15v Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar