- Vírusirtó topic
- Jelszókezelők
- DIGI internet
- MinDig TV
- Az EV-k miatt maximumra kell pörgetni az atomipart
- Reklámblokkolók topikja
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- A befektetők nem értenék a szuperintelligenciához vezető döntéseket
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nehéz idők jönnek rájuk. Többek között ezért is adtak ki Free verziót a szoftverükből.
-
bambano
titán
azt téveszti el és arra farag rá a kaspersky, hogy a kérdés már nem szakmai, hanem politikai és üzleti.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Tigerclaw
nagyúr
Ahogy mondják, nagyon könnyű elveszteni a bizalmat és nagyon nehéz visszaszerezni. Nem a Kaspersky-ben nem bíznak, hanem az Orosz kormányban, vagyis az utóbbinak kellene teljesen változtatni a politikáján, hogy bármelyik Orosz IT céget megbízhatónak tartsák. Kína dettó ugyanaz. Nincs szabad gazdaság, nagyon erős a kormányzat befolyása, ergo nincs olyan magán cég, aki hiteles lenne. A nagy testvér mindegyik mögött ott áll, ha akarják ha nem...ha tudnak róla, ha nem.
Jobban teszik, ha csak a "baráti diktatúrák" piacain terjeszkednek üzletileg és elfelejtik a "nyugatot". Bizonyos szempontból visszatért a hidegháborús korszak.
Az auditálásról mindenki tudja, hogy csak egy kirakat dolog és valód. Itt ráadásul arról lenne szó, hogy átnéz valaki millió sornyi forráskódot, megérti azt teljesen, úgy hogy a talán teljesen más kódot használnak a használt terméknél. Ez kvázi lehetetlen és semmi haszna nincs.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
turbulencia8
őstag
Veszett fejsze nyele...
-
NandorHUN
addikt
Ok, sok sikert. Én azert maradok a NOD-nál
-
EmberXY
addikt
Röhögnék, ha az auditálás során még "találnának" ezt-azt...
Up the Irons!
-
törölt tag
https://prohardver.hu/tema/microsoft_security_essentials/hsz_945-945.html
A Malwarebytes Premium sem dísznek van ott
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
aktív tag
Ekozben a valosag az, hogy a defender reg a top virusirtok kozt szerepel. Az ESET, Gdata es a Mcafee is a defender mogott van.
[ Szerkesztve ]
-
joghurt
addikt
Úgy érted, a Microsoft szponzorálta elemzésekben?
Egyéni ízlés kérdése, ki mit hív top vírusirtónak. Az a 4 darab 0-day sebezhetőség, amit a Defender 200-ból átengedett, az szerintem pontosan 4-gyel több az elfogadhatónál. És nem tudom, mire alapozod a "legjobbak között" kitételt, amikor védelem szerint rendezve pontosan az utolsó előtti helyezést érte el a mezőnyben. Esetleg telepített példányszámra lehet a legnagyobbak között, mert az egységsugarú Pistike az ajánlott Windows frissítésekkel együtt felrakja.
A tej élet, erő, egészség.
-
Petya XT
aktív tag
Én ezt nem is értem. KSN adatokhoz fértek hozzá(ha hozzáfértek egyáltalán), onnan jött-ment némi adat( megint csak állítólag)
Telepítés elején megkérdezi a program, hogy akarsz é benne részt venni, vagy nem. Alap, hogy nem, csak egyszer kell végigolvasni a nyilatkozatot, nem túl bizalomgerjesztő. És elég kevesen használják, volt már erről valami cikk.
Aki meg használja, gyakorlatilag jogot ad a Kasperskynek, hogy bármit elküldhet haza. De szerintem ez minden biztonsági szoftvernél így van.Jó lesz ez továbbra is
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
-
-
GeorgeV
aktív tag
Mi itt szorgalmasan telepítjük a frissítéseket, egyes országok "hekkerei" pedig úgy járkálnak be a számítógépeinkbe, mint ahogy más klotyóra megy. Rendszeresen.
Így is bemennek, úgy is bemennek, kár itt bohóckodni a látszólagos biztonsággal.
-
<Lacy85>
addikt
Otthoni felhasználóként nem is ez a fontos, hanem a vírusvédelem. Azokat azért elég jól megfogják.
Ha valaki céltudatosan rád vadászik, akkor meg úgyis mindegy, mit csinálsz.
Csak hát utóbbira elég kicsi az esély, ha nem őrzöl mások számára értékes adatokat, vagy nincs több milliárdos céged. -
arty
veterán
hogy micsoda?!
https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/ - rendezted protection-ra is?! sehol nem áll a listán... és ezt stabilan, évek óta hozza.
stadion, kisvasút, freemail, digi, vodafone
-
YASKATIR
aktív tag
Tok jo, hogy Windows 7-en nezed a
defendertMSE-t, ahol egy sokkal fapadosabb verzio futWindows 10 - Microsoft Windows Defender Antivirus
Windows 7 - Microsoft Security EssentialsMint mar korabban is linkeltem, itt a Windows 10-es defender
[ Szerkesztve ]
-
joghurt
addikt
Dehogynem. Nagy részük ellen még a Defender is, a jobbak pedig mindegyik tesztalany ellen védtek.
A 0-day tesztnek az a lényege, hogy nem egy már jól ismert vírus mintázatát kell felismerni, vagy egy közismert exploit kihasználását észlelni, hanem a vírus működésében kell kiszúrni a gyanús műveleteket. Pl. futó processzek memóriájába turkál, átírogat telepített futtatható állományokat, magasabb jogosultságot igyekszik szerezni stb.
-
bkercso
nagyúr
Hogyan segít a forráskód auditáltatása azon, hogy az alvállalkozók hazaviszik az érzékeny adatokat?
[ Szerkesztve ]
AKCIÓ júl.12-ig || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0
-
sehogy, de elhangzott egy olyan támadás (mármint hogy az xyz terméküknek a segítségével fileokat lehet lopni), amire ők ezzel szakmai cáfolatot akarnak adni.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
NandorHUN
addikt
válasz
#41133696 #21 üzenetére
Ok, de érted: böngészőre van rendes, ingynes Adblocker, + NOD32. Akkor minek telepítsek fel plusz programot ami csak viszi a gép teljesítményét azzal, hogy fut a háttérben és fogyasztja a RAM-ot, CPU teljesítményt stb...
És akkor arról még nem is beszéltem, hogy ez is fizetős program, nem is olcsó.Nem mellesleg telefonra meg van Adaway és VPN-nel se kell szórakozni, sebességet nem csökkenti le az Adgiard...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
NandorHUN #33 üzenetére
Az ingyenes verziók letöltik a reklámot, csak utólag mielőtt megjelenne előtted kiszedik, így te nem látod. Az Adguard fizetős verziója, viszont nem is tölti le, így sávszélességet, adatforgalmat takarít meg, gyorsabban jeleníti meg az oldalakat (hiszen nem tölti le a reklámot) ráadásul nem kell minden böngésző alá telepíteni, és mindenhol blokkol.
https://mobilarena.hu/tema/melyik_a_legjobb_virusirto_progi_kerdes_elott_olva/hsz_48481-48481.html
[ Szerkesztve ]
-
ha a make america great again miatt a mcaffee-t/hazai terméket kell tolni, az ellen eugene nem tud mit tenni. de a cáfolható állításokkal tud foglalkozni. nem értem egyébként benne, hogy ezt a történetet miért terelték szakmai síkra, kaspersky közismert kgbs/fszbs kapcsolatai miatt eleve tiltólistás termékeknek kellene lenniük a teljes natoban.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
joghurt
addikt
Én sem értettem, hogy usák közszférában, különösen ilyen nemzetbiztonságilag fokozott helyen (és annak érzékeny adatokhoz hozzáférő alvállalkozójánál) hogy a fenébe merülhetett fel egyáltalán külföldi program használata. Különösen, ha az orosz. Még különösebben, ha - ahogy te írod - a cégvezetésnek vannak személyes FSZB-s/GRU-s kapcsolatai.
Új hozzászólás Aktív témák
it Mindenképp szeretnék visszanyerni az elveszített bizalmat, így átláthatósági kezdeményezéseket jelentettek be.
- Milyen autót vegyek?
- Steam, GOG, EPIC Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- GTA V
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Kormányos topik
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Vicces képek
- Apple notebookok
- Call of Duty: Modern Warfare II (2022)
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- HP ProBook 650 G4 Notebook/Laptop, 15,6" FHD, I7- 8650U CPU, 8GB DDR4, 128-480GB SSD, WIN 10, Garanc
- Dell Precision 7510 Notebook/Laptop, 15.6" FULL HD, I7-6820HQ CPU, 8GB DDR4, SSD+HDD, 4GB VGA, WIN 1
- Dell Precision 7520 Notebook/Laptop, 15.6" FULL HD, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, SSD+HDD, 4GB VGA, WIN
- Teljesen új Samsung S21 5G 8/128GB Dual Sim eladó
- Apple Watch Series 8 45mm Midnight GPS Cellular(e-sim) 2023.10.06.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest