Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tikakukac

  félisten

  De igen, kellett kitenni. Ez nem a te dolgod volt eddig?

  Nem tudom, nem hiszem, hogy az én dolgom volt eddig. Az sem, hogy az lenne most. Azt főleg nem, hogy a jövőben ez lenne. Erre van fizetve a TB, amiből utána megcsinálja az ezen munkakörben dolgozó ember. Ha esetleg nem tudnád.

  A vödör víz felmosása után?

  Azután mi? Azután sem az én dolgom lenne egy tucat épületben kitenni kézfertőtlenítőt, ha már egyszer az a nyomorult tábla is ki van rakva, hogy igen, egyszerű paraszt, gyere ide, nyomkodd meg ezt a kis kart és fertőtlenítsd a kezedet legalább, hátha kevésbé viszel szanaszét mindent a kórházban.

  (bocs, de tudod, hogy lesz majd víz a kórteremben, és viszel vödröt és felmosót is?)

  Bocs, de szerintem a Google egy elég hitvány robotjával beszélgetek most. Tudod ez hogyan néz ki? Felvilágosítalak kicsi droid. Bemész, szétnézel a kórteremben. Megállapítod, hogy nálatok otthon ehhez képest operálni lehetne, ekkor szépen megkéred a műtétre majd váró 1-2-3-4 embert, hogy járjanak már egyet, úgyis műtétjük lesz, utána fekvés van. Elmész a nővérkés pultig. Jelzed, hogy szeretnél egy felmosót és egy vödröt. Tisztítószer ha van, az is jöhet, ha nincs, nem para, mert azt is hoztam. Ugye, a tapasztalat segít. Majd szépen felmosom az egész szobát, ágyakat kihúzom, kis szekrénykéket is ha éppen van. Utána megvárom amíg felszárad. Előveszek egy 100-as fertőtlenítő kendőt és átnyalom vele az összes kéz által fogdosott felületet és kapcsolót. Legvégül Flóraszept és a budit is áttolom.

  Ezután pedig csak feltöltöm a készletet mindenből, elmegyek lefizetni a nővérkéket, ha ott a doki és előtte kéri a pénzt, akkor ő is elrendeződik. Majd beülök a kocsiba, a kapunál kifizetem a köbö 3 órányi méregdrága parkolásomat és húzok haza az igát rángatni tovább.

  Látod, milyen egyszerű? Még a hozzád hasonló robotkák is össze tudják rakni, hogy talán nem így kéne menni a dolgoknak. Vagy nem.

  És tényleg egyszerre több családtagodat akarod befektetni a kórházba? Ezek fura dolgok.)

  És tényleg kaptál érettségit magyarból? Na ezek a fura dolgok. Amúgy meg igen, volt olyan pontja az életemnek, amikor ingajáratban jártam be. Gondolom ezzel is bajod van. De a rendszerrel nincs. Az f@sza. Tégy egy qrva nagy szívességet és ne válaszolj.

  A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Hozzászólok Aktív témák