Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hucsikoi
senior tag
Ezek a patch-ek automatikusan letöltődnek a frissítésekkel, vagy külön le kell tölteni őket?
mod: Erasmus igen be van kapcsolva. Köszönöm a gyors választ.
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
remélem ez is benne lesz.
-
moonman
titán
most remélem, csak poénkodtál.
viszont kérdéses, mert elég új dolog, nem biztos, hogy egy hét elég volt neki. viszont nem is kritikus, mert ott a homokozó és még nem is tudnak a hiba kihasználásáról. csak engem idegesít, mert pont van pár lapom, ami használja és folyton engedélyezgetni kell a prompt-ot.
-
pzstm
titán
"Nem lesz patch azonban a néhány nappal ezelőtt felfedezett hibára, amely az MHTML protokollkezeléssel kapcsolatos és a kihasználásával egy weboldalról támadók rosszindulatú szkriptet futtathatnak a felhasználó gépén - hasonlóan a cross-site scripting (XSS) támadásokhoz."
sorry a #3-as bejegyzésedre akartam reagálni
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
Воланд
titán
Kíváncsi vagyok, hogy ezúttal mennyien írnak majd be a w7 topikba, hogy frissítés után fagy (kékhalál)/nem indul a gép.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
Brutális eb
addikt
Évek óta használom a patcheket soha nem volt kékhalálom
(Na jó xp alatt de az sem a ptchek miatt)
Win7 tisztább,szárazabb érzés.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Hálózati / IP kamera
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségssége
- Szólánc.
- Path of Exile 2
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- Extrém tuning: már 12,6 GHz felett hasítunk DDR5 RAM-mal
- PlayStation 5
- További aktív témák...