Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
HENT
nah, megyek kicsit hentelni ;)
-
fordfairlane
veterán
A világért sem szeretném politikai síkra terelni az ügyet, de a kormány HENT néven hoz létre bizottságot? Teljesen elment az eszük?
x gon' give it to ya
-
dajkopali
addikt
válasz
fordfairlane #2 üzenetére
igen, a múltkor én is írtam róla, hogy az "Új Rend" programelnevezés sem a legszerencsésebb
változtatni kéne a pr-csapaton"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
Csyppa
senior tag
"Az ASVÁ-nál rettentő mód utálják az IT cafét (IT.newsostul együtt). Ha így van, ezt bóknak tekintem."
Ezen a két mondaton jót derültem
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
fordfairlane
veterán
Méghogy pr csapat... Értelmes ember tudhatná, hogy ilyen nevű szervezet csakis ellenállásra számíthat. Olyan asszociációt sugall, miszerint a kormány mészáros, a kalózok meg szabadságharcosok. Elnézést, de ez az elnevezés mélységes ostobaságra vall, nem pr csapatra.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
törölt tag
jövő hétre akkor nem várható egy jó kis oknyomozós, sajtóperes cikk?
-
azbest
félisten
„A testület megalakulása új lehetőségeket nyit, és tágabb perspektívát adhat a jogtisztaságért folytatott küzdelemnek, ezért nagy örömmel tettem eleget a felkérésnek, és térek vissza az ASVA élére"
Az új lehetőségek és a HENT fényében már csak egy jó szlogen kell:
"Megveszed vagy széttéplek" -
FTeR
addikt
válasz
fordfairlane #2 üzenetére
a hent mint szó nem a köznyelv része és még szlengként is csak egy nagyon szűk réteg használja...
-
Nem inkább "Birodalom visszavág"? Mégiscsak ő a főgonosz nem?
Aki él és nem boldog, az téved!
-
dajkopali
addikt
válasz
fordfairlane #11 üzenetére
na, azé Kálmán András nyilván nem sith nagyúrnak tartja magát, hanem jedinek...
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
virkir
veterán
Rejtélyes körülmények között tért vissza posztjára Kálmán András, az ASVA tavaly decemberben leköszönt igazgatója.
Ehhez elég lett volna csak annyit hozzáfűzni, hogy
"Hála istennek mert nem tudtuk mi hiányzott az életünkből"."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
FTeR
addikt
ezen logika mentén bármibe bele lehet magyarázni bármit, csak pár betű kérdése.
én úgy tom, h a hentelés az angol vadász(at) szóból ered, már ahogy az lenni szokott a hangalak torzulásával. de nem kizárt, h tévedek, ha külső szemlélőt veszünk, akkor te megoldásod valszeg könnyebben emészthető[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
kész röhely, ami jelenleg megy az EU-ban. az, hogy az MPAA-nal csak a $$$-t nézik, nem meglepő. de Európában a törvényalkotók kicsit gondolkodhatnának.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
pschio
őstag
"jedi" loál
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Új hozzászólás Aktív témák
it Rejtélyes körülmények között tért vissza posztjára Kálmán András, az ASVA tavaly decemberben leköszönt igazgatója.
- Dell Latitude E5540, Notebook/Laptop, 15,6" HD Kijelző, I5-4310U, Félkonfig
- Új DELL Vostro 16 Profi Fémházas Laptop 16" -40% AMD Ryzen 5 5625U 16Gb 512GB FULLHD+ IPS
- Apple MacBook Air 13 2021 M1/8GB/256GB
- Lenovo Ultrabook core i5 6200u,8GB RAM,256SSD, jó akku, szép állapot
- Dell Latitude E5540, Notebook/Laptop, 15,6" HD Kijelző, I5-4310U, 8-16GB DDR3, 240GB-1TB SSD, WIN 1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest