Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • shortcutme

  tag

  A számok alapján jelenleg valóban nincs ok az aggodalomra.

  Az intézkedések alapján (az emberiség történetében egyedülálló karantén, otthonukba zárt lakosok, rekordgyorsasággal felépített negatív nyomású izolációs kórházi szobák) már aggasztóbb a helyzet.

  Azt már mindenki döntse el maga, hogy minek hisz. Mindenesetre egy kedves, bölcs vezért idézve: "Ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem amit teszek!"

  [ Szerkesztve ]

 • t72killer

  titán

  LOGOUT blog (1)

  1-3bek - tökéletesen egyetértünk :R.

  Számok: a kínai (leginkább Vuhan-i) eü bár fejlettebb és jobb a magyarnál, egyelőre le van taglózva, ki se látnak a hullaszámlálásból, többszáz orvos és ápoló maga is beteg + nincs elég teszt - igazából sztem nem is nagyon vannak 100%-ban megbízható fertőzöttségi adatok, amiket el lehetne titkolni.

  Amit tudunk, és a kínaiak se nagyon titkolják: a jelenleg egyetlen komoly gócpont városban teljes kijárási tilalom van, behegesztik a lakosokat(!), nincs semmiféle lakossági mozgás, és még így is összejött 1000+halott. Egy többhetes lefolyású betegségnél. Nagyon valószínű, ennek többszörösére számítottak karantén nélkül, ezért lőtték le a gazdaságot hetekre/Vuhan-ban feltételezem akár hónapokra.

  [ Szerkesztve ]

  "A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

Hozzászólok Aktív témák