Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Atti777

  aktív tag

  Az csak egy példa volt, mert nagyjából minden fejlesztést mesterségesen generáltnak tartasz.
  Meddig kell visszamenni szerinted, hogy ne mesterségesen generált igényekről, hanem valódi szükségleteket kielégítő dolgokról legyen szó?

  Egyébként nem érzem sértve magam, nem rohanok a boltba megvenni a legújabb izét, mert a tegnapi izé már olyan ciki mióta kijött az új.
  Csak kíváncsi vagyok, hogy mi az ami, szerinted mesterséges igény és mi a valós igény?
  És miért? Hogyan tudod megkülönböztetni a kettőt?

  WoT: Atti77 * ExHWSW nick: Atti, reg: 2001. feb. * Clio II '05 1.4 16V

 • csuzda

  tag

  "amúgy ha lenne céged, és nem értesz a marketinghez, és jól működő céget szeretnél, akkor el kéne fogadni amit a marketinges szakember mond, mert: "ő ért hozza""

  Akkor te miért osztod az észt, hogy nem kell neked 4G, se 5G, se 1440p, se 2160p... FullHD monitort 24"-ig szoktak ajánlani, mert fölötte láthatóak a pixelek közötti lyukak... 4G nélkül nem tudok telefonon netezni, mert nincs alatta más térerőm amin folyna az adat... Ha éppen jön az adat, akkor olyan lassú, hogy örülök ha üzenetet tudok küldeni, nem hogy hívjak róla, vagy netezzek...

  Lett telefon, nagyon jó. Hasznos, egyszerű. Lett okostelefon és elég mobilnetet fizetni és nem kell percdíjat fizetni a telefonálásért. Nem jobb?

  Lettek VHS kazetták, tudsz filmet nézni. Aztán DVD. Nem kell visszatekerni és nem szakad el. Nem jobb? Aztán lett netflix. Fel sem kell kelni az ágyból berakni a lejátszóba az adathordozót és jó minőségben tudod nézni a filmet. Nem jobb?

  Volt hordozható CD lejátszó amin lehetett zenét hallgatni. Majd lett mp3 lejátszó. Nem jobb, hogy nem kell a törékeny CD-t vinni magaddal? Ma pedig már a telefonomról hallgatom a zenét. Nem jobb? Olcsóbb és egyszerűbb?

  20+ éves buszokon utazok. Nem jobb zenét hallgatni mint a busz szétesését? És tudnék venni olyan órát amivel zenét tudnék küldeni a fülhallgatómba. Nem jobb zenét hallgatni futás közben, mint az elhaladó kamionok és törött kipufogós autók hangját? (Még mielőtt megkapnám, nem fogok azért fizetni bérletet, hogy futhassak egy gépen, amikor a természetben is tudok. Csak néha azért esik az eső és sárban elég rossz futni)

  Bill Gates is megmondta a mondák szerint, hogy 640kb memória mindenre elég. Pedig ő nem marketinges volt... Mindenki mond olyat ami nem állja meg a helyét, de a tieidet csak eddig bírtam szó nélkül... Szép napot!

Hozzászólok Aktív témák