Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • rii

  nagyúr

  " ... A te véleményed pontosan az, amikor egy ember úgy kérkedik az önállóságával, hogy apuci vette a lakást, anyuci hetente bevásárol, de azért büszkén hirdeti, hogy egyedül él, és olt mindenkit, aki nem úgy járt, mint ő. Te pontosan ilyen vagy. Peace. ... "

  semmi sem all messzebb a valósagtól mint amit írsz .... szüleim 12 éves koromban r.i.p., most vagyok 42, 19 éves korom óta egyedül élek, minden tamogatas nélkül. amit írsz, apuci-anyuci nem voltak, ha kirugrtak volna nem volt hova "hazamenni" ... nekem masok helyett is dogloznom kellett h a munkahelyemen az ügyfél elégedett legyen - ne menjen el - , míg masok - akiket írsz, (apuci anyuci kisfia meg kislanya ) - belesz.rhattak, mert megtehették, mert volt hatterük aki adta a lovettat nekik ha megszorultak.

  és pont ezért szalltam ki a fogy. tarsadalomból, mert - amint az a kegyetlen allatkinzasos példa is mondja, ha a béka alatt felmelegíted a vizet akkor megfő, de ha forró vízbe dobod, kiugrik ... nos én ugyanígy forraltam fel magam körül a vizet azaltal, hogy nem napi 8, hanem napi 12-16 órakat dolgoztam tizenvalahany évig.

  5 éve eladtam a bp-i lakashiteles lakast, marad 2m ft, abból 1,7 volt a telek, 300e a rajta levő 18m2-es fahaz hőszigetelése ... maradt 0 ft. aztan hatsó szomszéddal disznó-kecske ... ami szintén az egész ram maradt, de nem baj mert a kecskékkel sokkal jobban elvagyok mar mint az emberekkel nem beszélnek olyan hülyeséget mint egyesek ...

  ----

  mutasd mar meg nekem, hogy hol oltottam barkit is aki nem úgy él mint én?

  én csak jót akarok amikor azt mondom, legyél önfentartó legyél szabad
  .... erre meg jöttök hogy dehat az internet meg a szamítógép ....

  O.o

  "A valóságot figyelmen kívül hagyhatjuk, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül a valóság figyelmen kívül hagyásának következményeit." - (Ayn Rand)

 • rii

  nagyúr

  és ne írd azt hogy "peace" amikor egy kegyetlen dolgot vagsz hozzam

  "A valóságot figyelmen kívül hagyhatjuk, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül a valóság figyelmen kívül hagyásának következményeit." - (Ayn Rand)

Hozzászólok Aktív témák