Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • rii

  nagyúr

  jogos!
  meg - sajnos - emberi kapcsolatok

  (#37) Atti777
  hat ha te egy szintre helyezed a tűzgyujtast a 8K-val akkor azt kell gondoljam sértve érzed magad azért amit leírtam.
  sajnalom.
  én is voltam konzumidióta. és itt nem a múlt időn van a hangsúly. hanem a felismerésen

  amúgy jó lenne ha marketing témaban jartas szakember mondana véleményt, mert ha te nem vagy az, akkor a véleményed ebben a témaban nem relevans. de van egy mondas : "mo-n a focihoz meg a reklamhoz mindenki ért"

  marpedig marketinges haver, aki kreativ igazgató volt, most meg cége van, és nyafogtam, de utalom ezt a mocskot, amit marketingnek hívunk, és ratukmaljuk az emberekre a vackokat ... azt mondta: "jó'hat de mi ezt csinaljuk."

  ennyi .... picológia ... mesterségesen vagyakat generalni.
  ha a konzumidióta szó faj, azt meg nem én dobtam fel
  nem szeretem az embereket ilyen jelzőkkel degradalni, az emberek az aldozatok ebben a kérdésben .... de tény, hogy a reklamok altal elénkdobalt targyak utan vagyakozunk, mert azt sugalljak a reklamok, hogy mennyire boldog az az ember aki ott all a kocsi mellett pld.

  amúgy ha lenne céged, és nem értesz a marketinghez, és jól működő céget szeretnél, akkor el kéne fogadni amit a marketinges szakember mond, mert: "ő ért hozza"
  a vizvezetékszerelőnek se - ha nem értesz hozza- nem mondod meg hogy csinalja, de mo-n sajnos mindenki beleszól a marketingbe, az összes ügyfél, pedig nem asztaluk, hagyniuk kellene a "szakemberre" ... hiszen a szakember ezért vallal felelőséget ... a marketinges szakmeber felelősége h a cég minél több profitot termeljen ... de aztan jön az ügyfél, mert őőőőő annnyira szeretet kreatívkodniiiiiii .... ja .. azügyvédnő aztan nagyon nagy múlttal rendelkezik ebben ... meg a szallítmanyozasi vezető .... sajat maguknak okoznak kart ha bele-vau-vau .... meg szeretnek jarni forgatasra meg fotozasra, élvezik, hogy körbe vannak ugralva. sós süti, édes süti, bubis víz, ivólé, kv, sovany tejjel, két cukorral.

  te is gyere még ilyen blőd pléldakkal ... ha mar valaki fegyvert fog a fejedhez és muszaj postolni ...

  "A valóságot figyelmen kívül hagyhatjuk, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül a valóság figyelmen kívül hagyásának következményeit." - (Ayn Rand)

 • #04824576

  törölt tag

  "onnan, hogy nem szignifikáns fejlődés, csak parasztvakító neonfény..."
  Neked.

 • Atti777

  aktív tag

  Kezdetben az autók nem voltak gyorsabbak egy lónál, de sokkal-sokkal problémásabbak.
  Semmi szignifikáns fejlődés, csak parasztvakító neonfény.
  Most pedig azt mondod, hogy ez egy nagy lépés volt.
  Akkor hogy is van ez most?
  (a kerekekre már nagyon sokkal az autó előtt áttértek)

  WoT: Atti77 * ExHWSW nick: Atti, reg: 2001. feb. * Clio II '05 1.4 16V

Hozzászólok Aktív témák