Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • rii

  nagyúr

  annyira gyomorforgató a stílusod
  fejezzük be kérlek a diskuralast.
  erre a két kérdésedre még valaszolok, aztan hagyjuk

  " ... Mármint az önellátás, hogy más pénzéből vett kukoricával eteted a desznyót ? ... "
  még közel se tartok ott h önellató legyek, idén mar beindul.
  lebegedett tavaly a hatsó szomszéd, akivel a disznókat-kecskéket csinaltuk, így minden ram harult, építéstől kezdve a kajabeszerzésig, a disznókakat még csak szóban valtottam ki, 160.000 lesz az h megveszem tőle a két disznókat

  addig igen, ra vagyok szorulva az ilyen kisegítésekre, amíg arra nincs időm, h szamítópes melót végezzek itthon mert a kajat is elő kell teremtenem az allatoknak.

  " .... Most akkor te nem desznyófejő csersznyefakapáló önellátó vagy hanem eladod az életenergiádat és életidődet másnak mint rabszolga? ... "

  igen, jelenleg még kell végeznem ilyen munkat - azért van a gép.

  a cél az az hogy mindent megtermelni amit csak tudok
  (( kutyiknak kaja (heti 2 csirkét biztos betolnak ketten ), az kb. 100 csirke/év, gondolj bele önfentartó módban az mekkora meló, hogy csak nekik legyen megfelelő kaja, mert most még veszem nekik a csirkehúst ( nyerset esznek, meg répat, meg tojast, meg van még pedigree is h legyen az is, de az alig fogy, majd ezt ki kell valtani valamivel ) ,
  -kecskéknek kaja,
  -disznókaknak kaja,
  -nekem kaja, kv, tej ))
  , hogy minél kevesebbet kelljen boltba menni, ahova pénz kell, amit meg kell keresni, amihez a masik ember dolgaval kell foglalkoznom.

  "A valóságot figyelmen kívül hagyhatjuk, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül a valóság figyelmen kívül hagyásának következményeit." - (Ayn Rand)

Hozzászólok Aktív témák