Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • rii

  nagyúr

  " .... Azt sem feltétlenül nevezném szabadságnak, ha abba kell ölnöd az energiáidat, hogy megtermeld és előállítsd azokat a dolgokat, amikbe egyébként mások jóval kevesebb időt ölnek. .... "
  lehetne dolgozni galyamunkat megint itthonról, és _mindent_ meg lehetne venni ... de akkor mas dolgaval kell foglalkoznom. és ez a lényeg ... ha csilliardos lennék is mindent magamnak szeretnék megcsinalni. vizet behozni slaggal. mindent.

  plusz az önfentartasban fantasztikus megtapasztalni mekkora szeretet van a kecskék, disznókak szivében ( két 160 kg-os malac marad is mar az idők végezetéig ... se eladva se levagva nem lesznek, mert naluk tapasztaltam meg hogy mennyire szeretnek, szükségük van ram ... itt van meghúzva a hatar, és én is örülnék ha tengerimalacok lennének ... dehat ezt dobta a gép ...

  ha a boltba veszed meg a húst, akkor se az allattal nem lesz kapcsolatod neked, se az allatnak nem lesz kapcsolata a gondozójaval ... itt minden nap igyekszem nekik megadni a szeretet, a gondoskodast, van nevük, hallgatnak ra, természetes körülmények közt élnek, ne m tapot esznek ... a fogy. tarsadalomban levő allattartas pedig kiméletlen, lelketlen, iszonyatos.

  "A valóságot figyelmen kívül hagyhatjuk, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül a valóság figyelmen kívül hagyásának következményeit." - (Ayn Rand)

Hozzászólok Aktív témák