Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • rii

  nagyúr

  igen .. ahhoz h legyen internetelőfizetésem, mas dolgaval is kell foglalkoznom néha, hogy ki tudjam fizetni a sarga csekket ...

  és hidd el a disznósz.rt is milliardszor jobb kedvvel csinalom, - mert azt magamnak csinalom, hogy jövőre jó tapanyag legyen a növényeknek - mint ha jön egy felkérés, hogy logot csinljak ennek meg névjegykartyat annak, mert a logotervezéshez az egész céget meg kell ismerni, hogy a logo a legjobban ki tudja fejezni a cég lényegét - arculattervezés. - mas dolgaval kell foglalkoznom.

  erről beszélek, hogy a mas dolgaval foglalkozni / sajat dolgoddal foglalkozni.

  de annyira ellent akartok mondani, hogy ha önfentartó szeretnék lenni akkor ne is hasznljak internetet, mert se a gépet nem tudom önfentartó módon összerakni, de a routert, ... de még az utp kabelt se ... internet meg kell mer azon mennek ... amikor mennek a munkak.

  nem értem miért nem bírjatok elengedni, hogy a jelenkor vívmanyait lehessen hasznalni attól még h valaki önfentartó.

  ha valaki orvos akkor az persze nem, őt eltartja a tarsadalom ... de annak az orvosnak ez nem is jó, mert ő egész életében mas dolgaval foglalkozik, nem a sajatjaval - itt jön képbe, hogy az tényleg egy hivatas, segíteni a masikon.

  "A valóságot figyelmen kívül hagyhatjuk, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül a valóság figyelmen kívül hagyásának következményeit." - (Ayn Rand)

Hozzászólok Aktív témák