Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tetsuo

  tag

  Talán Ámerika szövetségese az EU és egyéb európai országok maguk el tudják dönteni, hogy jó-e üzletelni Oroszországgal; mindenesetre érdekes, egy magát baráti országnak és demokratikusnak hazudó hatalom puccsol, lefizet és fenyeget európai cégeket, országokat, lobbiköröket azért, hogy a saját érdeke érvényesüljön.
  Oroszországi uralom nem lenne jó - természetesen (ahogy senki nem is állította ezt) -, de ehhez képest ők úriember módjára viselkednek a nem szövetséges országokkal, pl. Európával.
  A lengyelek roppant idióta módon politizálnak az elmúlt száz évben, nem csodálnám, ha újra felosztásra kerülne területük, akár "önmaguktól". Önmagukra céltáblát rajzolva hőbörögnek át az orosz félnek (rakétarendszer telepítése, amerikai katonák állomomásozása). Az a minimum, hogy Pzutyinék ezt nem hagyják válasz nélkül.

  Ukrajnában (mert gondolom ez jönne) a CIA kavarása, az USA erős lobbizása/lefizetése révén fordult az orosz befolyás ellen a nép, ez ezskalálódott addig, hogy orosz többségű terület szavazás útján visszakerült Oroszországhoz. Ez egy példás tett, amit minden nemzetállamnak követnie kellene, miszerint nem hagyja sorsára a külhoniakat.

Hozzászólok Aktív témák