Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • janeszgol

  veterán

  Ez nem az ő hibája. Nagyon jól működik az USA 200-300 éves propagandája. Ők a jófiúk, mindig ők a jófiúk, a többiek a csúnyák. Igaz néha bele szarnak az edényedbe, de hidd el, ők a jófiúk.
  Egy csomó filmet is úgy forgattak le függetlenül azok valós tartalmától, hogy ők a jók, igazából ők győztek, mert ők csak győzni tudnak, mivel a jó mindig győz és ők mindig jók.

  A női nemnél csak a női igent szeretem jobban. / Intel is dead. nVidia targeted - AMD

 • borg25

  aktív tag

  Azta te aztán tudsz. Huh ilyen érvet. Hát nem is tudom, lehet-e überelni ezt: Valami szer, alkohol vagy kényszer befolyására hoztad ezt össze?
  Most lealacsonyodhatnék hozzád, hogy 70 IQ alatt a lélegzés is elviszi minden kapacitásod, gondolkodni nehéz, de látod, nekem ez nem megy, szóval hagyom.

  Persze nyilván arra gondoltam, hogy nincs az a bíró, aki aláírná, hogy a nyomozás érdekében le lehet-e hallgatni valakit. Jah nem. (Lehet, hogy elszállt az alkohol hatása. Kéne utánpótlás. Kérhetek tőled? Biztos akad pár demizson, ha lehet ne a metilesből adj, azt csak te szereted, látásmódodon látszik.)
  Arra gondoltam, hogy USA-ban nehezen tudnál szociális kredit­rendszert bevezetni. Főleg nem úgy, hogy a pontot az alapján kapod, mennyire olvasod Trumpot.
  Időnként az USA-ban a biztonsági szervek is próbálkoznak, csak ha kiderül, akkor annak szenátori meghallgatás a vége. Kínában tudsz ilyenről? Esetleg Észak-Koreában? Linkek?

  Cambridge Analytica botrány Kínai megfelelőjéről tudsz linket, hogy ne csak biztonsági szervek lehallgatásáról essen szó. Esetleg tudsz bármilyen orosz nyomozásról ami Oroszországban azt vizsgálta volna, hogy Putyin, vagy Nyugat-Európai országok hogyan avatkoztak be a választásokba? Nyilván azért nem, mert ott ilyenek dolgok nem történnek. (Metil hat) A lakosság is egyből vonulna az utcára a politikai vezető leváltását követelve. (Ehhez már valami erős kell, te mit szedsz, hogy el tudjam képzelni?)

Hozzászólok Aktív témák