Hozzászólok Aktív témák

 • Tetsuo

  tag

  Nagyon gyerekesen viselkedsz. Eleve a történelemtudásod a béka segge alatt, de okoskodsz. ("Nem volt ígérgetés...")
  A hozzászólásod alapján úgy tűnik, te az oroszokat utálod, mert szocializmust hoztak a nyakunkra. Most nem írok népet/vallást, mert az vörös posztó, de nem CSAK az oroszok tehetnek erről.
  Én viszont nem etnikai alapon ítélek, hanem ideológia szerint. A bolsevik, szocialista rendszer rabigáját levetve megkaptuk a kapitalista, liberalista Nyugatét, cseberből vederbe kerültünk, ahelyett hogy a magunk ura, hogy szabadok lennénk. Miközben az oroszok némi fasiszta jelleget mutató nacionalizmus során - bizonyos mértékkel - ellenállnak a globális nyomásnak, ami degenerálja társadalmunkat, rombolja értékeinket.
  Természetesen nagyon nagy bajban vannak az oroszok is, hiszen anyagilag (is) komoly támadás alatt vannak, szankciókkal stb., ahogy pl. Irán és most Kína lép a klubba.
  A világ csendőre megszabja, hogy ki, kivel és mikor... nélküle nem lehet biznisz vagy béke. Ő akar uralni mindent - leegyszerűsítve, mert az USA mögött nem az amerikai nép van.

  Ti annak tapsikoltok, hogy van egy nyugati elnyomás, kizsákmányolás és hogy 1944 (vagy '45) óta nincs magyar érdekű kormány. Hú de jó! A jólét fényétől elvakítva erköcsileg piedesztálra emelitek az Egyesült Államokat, mert onnan jön a pazarló életvitel, a pompa és minden mocsok, de ez utóbbit észre sem veszitek, illetve mást okoltok miatta.
  Én nem szeretnék orosz, vagy kínai dominanciát, én magyart szeretnék Magyarországon, mindamellett ragaszkodom az igasághoz.
  Tehát nem Kínát vagy az oroszokat védem, hanem az igazságot. Ha Ámerikáról állítanátok valótlanul rosszat, akkor az ellen írnék.

Hozzászólok Aktív témák