Hozzászólok Aktív témák

 • Medocsabi

  őstag

  Ha bekopog az ajtón az FBI, mindenféle hivatalos paranccsal, akkor egyébként ki mondaná nekik hogy :húzzatok az anyátokba, nem mondok semmit?
  Hiszen a cikkben is benne van, hogy középvezetők is érintettek, személyesen keresik meg őket a hatóságok.Ezen a szinten azért bőven vannak akik nem látnak bele a felsőbb vezetés döntéseibe. Ugyan miért róhatná fel akár Kína is nekik, hogy válaszolnak a feltett kérdésekre? Én is válaszolnék bakker.
  Groteszk egy világban élünk,mindenki hajtogatja hogy "freedom", meg "liberty", mint Mel Gibson a A rettenthetetlenben, de ugyanakkor mindenki ott van a közösségi oldalakon, meg másik 100000féle oldalon ami mindent begyűjt róla.Mikor lesz nyíltan kimondva, hogy NINCS OLYAN HOGY BIZTONSÁGOS INTERNET, amíg lesz 1 ember is aki lesz@rja, és akkor is megnyitja azt a mailware-t.
  Ha ezeknek az erősorrásoknak csak töredékét fordítanák olyan csekélységekre, mint pl a Föld élhető állapotban tartása,- ami nem mellesleg ezeknek a balf@szoknak a gyerekei, és unokái érdeke is - akkor nem kéne aggódni, hogy előbb fogy el az ivóvíz, mint a fosszilis üzemanyag.De neeeeem, fontosabb egymást pöcsét ráncigálni, meg a faszagyereket játszani, amiből esetleg újabb világégés lehet (amiben hótziher hogy megint nem a jó oldlaon állnánk), ami után úgyis minden ugynaúgy megy tovább.

  Ami nem öl meg az megerősít.Kivéve a Medve.... ...A Medve az megöl!

Hozzászólok Aktív témák