Hozzászólok Aktív témák

 • borg25

  aktív tag

  Ez nem válasz arra a kérdésre, hogy Kínában, vagy más diktatúra jellegű országban megfigyelik-e az embereket, s ez ellen tehetnek-e bármit is az ott élők, vagy nyugodjanak bele? Ezt a rendszer felhasználja-e a saját védelme/céljai érdekében igen vagy nem?
  Mi a lehallgatás elsődleges célja? Állampolgárok védelme/technológiai kémkedés/hatalomgyakorlás
  Tudsz olyan cikktről ami azzal foglalkozik, hogy a kormány amerikaiakat hallgattott le, s ez alapján valakit nem vettek fel kormány inténzményhez, kormányközeli vállalathoz, és a megfigyelés nem azért történt, mert a munkakör betöltéséhez bizonyos szintű átvilágítás kell, tehát mondjuk takarítói állást utasítottak el ilyen indok miatt. El tudsz ilyet képzelni?

  A link pedig azzal foglalkozik, hogy azokat az amerikaiakat hallgatják le, akik tengerentúliakkal kommunikálnak. Az már csak kommunikáció és értelmezés kérdése, hogy
  azokat az amerikaiakat hallgatják le, akik tengerentúliakkal kommunikálnak vagy
  azokat a tengerentúliakat, akik amerikaiakkal kommunikálnak. (Azt azért lássuk be, hogy vicces lenne, ha a kettőnk levelezését azért nem hallgatnák le, mert cc-ben belerakunk egy amerikai email címet, s azt nem lehet...)

Hozzászólok Aktív témák