Hirdetés
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Ubiquiti hálózati eszközök
- TP-LINK routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
egy kis kölcsönös nyali-fali
na de kérem ez mi??
"A tervek szerint már 2011-ben is másfél milliárd értékű terméket és szolgáltatást állítanak elő" - innen hiányzik valami...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nagyúr
Na ez egy örömteli hír!
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
dudasj
tag
"A Vodafone által szervezett rendezvényen bejelentették azt is, hogy a magyar partner hamarosan piacra dobja azt a berendezést, ami megoszthatóvá teszi az internetet, ennek segítségével egy kapcsolaton keresztül több számítógépen is elérhető lesz az internet."
Ez most mi?
Újra feltalálták a routert, vagy mi van?
Hszü Csin-szung átaludt 10 évet. és most ébredt? -
dudasj
tag
Mert az én otthoni routerem nem legális? A kábeles cég kötötte be odáig, és nem szóltak hogy nem lenne az...
Vagy a vállalati 3 elérésünk?
A T-System adta a routert is hozzá (hogy megoszthassuk mert eleve több gépre kértük), hibakezelésekkor pedig tudatosítom is bennük, hogy erről az ip-ről 30 gép csatlakozik, a másikról 15...
Én nem tudok olyan törvényről hogy 1 ip 1 gép, lehet le vagyok maradva???[ Szerkesztve ]
-
dudasj
tag
És még valami, attól hogy Dlink helyett Huawei márkájú router használok nem hinném hogy változtatna az internetelérés legális/illegális voltán.
Szóval szerintem aki írta a cikket nem igazán van képben vagy valamit félre érthetett - esetleg már éjszaka volt és nagyon álmos[ Szerkesztve ]
-
bijesz
aktív tag
Valszeg egy sim kártyát fogadó wifi routerről van szó ami hsdpa modem is egyben.
Nem arról van szó, hogy feltaláltak valamit, hanem arról hogy a vodafone piacra dobja ezt az eszközt.A cikk eléggé zavaros, a gyártást kiszervezte a kínai cég a fenti két cégnek.
Melyik cég bővítia létszámot a huawei vagy a foxconn és elcoteq?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ez egy olyan eszköz, amibe az usb modemed csatlakoztatva wifin szórja a jelet, tehát a mobilneted megosztásáról van szó! Senki nem talált fel semmilyen routert meg wifit, csak eddig ez nem volt elérhető hazánkban. (Volt olyan router, amibe tudtál sim kártyát dugni, de az aranyáron volt)
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
dudasj
tag
És bocs hogy megint bemásolom de ez:
"A Vodafone által szervezett rendezvényen bejelentették azt is, hogy a magyar partner hamarosan piacra dobja azt a berendezést, ami megoszthatóvá teszi az internetet, ennek segítségével egy kapcsolaton keresztül több számítógépen is elérhető lesz az internet."
NEM a vodafone modemes 3G kapcsolat szétosztásának a definíciója, hanem egy mezei routeré. Ha valaki cikket ír, akkor ne kitalálni kelljen már hogy mit is akarhat írni, hanem konkrétan azt írja amit kell... -
LorinczIstva
csendes tag
Volt egy Huawei UMTS Modem a kezemben, plusz kábele.Az USB kábel eggyik vége nem volt jó, ugyhogy a notebook nem találta meg... mert az a pici kontaktus, hivhatom mini USB nek ? túl laza lett. rossz megoldás.
Üdv. pixmac3Cmanagerthe pixmac.hu manager
-
deathtania
senior tag
végre egy örömteli hír: a kínainaknak (megint) mi leszünk a hídfőállás európa, észak afrika és a közel kelet bevételéhez... de legalább foglalkoztatnak nálunk embereket... igazi munkahelyteremtők. dejóóóó
-
ufocsalad
tag
A DSL modemekkel nem domborítottak túl nagyot
-már aki találkozott velük-
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 FAT Lemezes 30th Anniversary Limited edition, egyedi darab!! Ingyen posta!
- Apple watch SE2 44mm 2022 2024.12.19. Apple jótállás
- 2011 PC / E5 2680v2 / RX Vega 64 8GB / 64GB RAM / SSD+HDD
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 ULTRA okostelefonok GYÁRTÓI garanciával
- Dell Latitude 7480 / I5 7300U / 8GB Ram / 250GB Nvme / Vil.EU bill. / 14"FullHD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest