Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Stauffenberg

  nagyúr

  válasz hunluki #19 üzenetére

  Ezért jó, ha egy munkahelyen van rendes etikett. A felhelyezett fejhallgató nálunk a "ne zavarj mód", csak ha nagyon fontos akkor illik csesztetni az ilyen kollégát. :) Hozzáteszem ami régen egy fél fordulat volt a gurulós székkel és egy élő szóban feltett kérdés, ahhoz most telefonálni kell és nem látod, hogy a vonal másik végén a kollégád ne zavarj módban van-e.

  De ismerek olyat, akinek az otthoni munka megváltás, mert nem szakítják félbe folyton valami baromsággal (jellemzően olyan meetingekkel, amikre elég lett volna egy email is) és amit addig napi 9-10 órában tudott elvégezni, az most megvan 6-7 óra alatt is.

  [ Szerkesztve ]

  ---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

 • Szakbarbár

  aktív tag

  válasz hunluki #19 üzenetére

  Gyerek és otthonról dolgozás témában szólnék hozzá mint 2 gyerekes szülő. A pici most 3 hónapos, a nagyobbik 2,5 éves, így az ovi-iskola bezárás nem érintett minket, sokkal inkább a #Maradjotthon mert a nagyszülők és más ismerősök nem tudnak jönni segíteni. Az átlagos hatékonyságom egy normál hétköznaphoz képest amikor az irodában dolgozom kb. az ötödére esett vissza mert valamelyik gyerekkel mindig foglalkozni kell. A napi 2x1 óra ingázás megspórolását tudom felhozni mint pozitív dolog illetve azt, hogy nem csak 1-2 órára látom napközben a gyerekeket. Mivel IT support munkát végzek fontos lenne, hogy 8-17 óra között a gép előtt legyek, de két hasfájós/hisztiző gyerek mellett nem olyan egyszerű megoldani . :) Az meg ritka, amikor olyan munka van, hogy este tudnám csinálni amikor már mindenki alszik. De szerencsére megértőek a munkahelyen.
  Szóval én már várom, hogy mikor mehessek vissza dolgozni, a feleségem kevésbé :D

  Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.

 • Tetsuo

  aktív tag

  válasz hunluki #30 üzenetére

  "Nincs még egy ilyen amivel szóismétlés nélkül lehet órákon át káromkodni ugye."
  Ez inkább szégyen, mint dícsérni való.
  "...Ha ez állandósult akkor ez van."
  Pontosan emiatt van óriási felelőssége a perces cikkiróknak is, hiszen manapság a nyelvet a hirtelen divat vezérelheti; a változás pedig önmagában rossz, mert komoly erőfeszítés kell ahhoz, hogy valami jó irányba menjen, és ne lefelé - ez az erőfeszítés ma nincs sehol.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés