Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Fecogame

  veterán

  LOGOUT blog

  válasz Dark Archon #1 üzenetére

  Aki képes rá, az hatékonyan beosztja az idejét. Aki nem, az meg teljesen meg van lőve, mert semmi külső dolog nem irányítja.

  Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

 • Stauffenberg

  nagyúr

  válasz Dark Archon #1 üzenetére

  Szerintem ez nagyon személyiség és munkakör függő, nekem két munkám van, ha a (szabadúszó) fotózást nézzük, akkor az utómunka része egyébként is klasszikus home office, leülsz a gép elé, beröffented a háttérzenét és a leadási határidőig feldolgozod az anyagot, magad osztod be az időd, ha úgy tartja kedved a nappalodat elbaszod másra és este dolgozol (kinek-mi a kényelmes, senki nem kéri számon).

  A másik munkám meg teljesen klasszikus irodai (egyébként szintén a képalkotási ipar területén), sok benne a táblázatozás, telefonálás, report, emailezés, árajánlatozás és ahogy a partnerek is 9:00 meg 17:00 között dolgoznak, úgy tőled is azt várják el, hogy ebben az idősávban működj és állj rendelkezésre. Vannak dolgok, amik a home office óta hatékonyabban működnek, más dolgok meg szimplán csak idegesítőek és nálunk a munkahelyi légkör is eléggé baráti ahhoz, hogy így 1,5 hónap távlatából már hiányozzon.

  Amúgy a mi munkahelyünk kutyabarát hely, egymás kutyáit is sétáltatjuk ha úgy adódik és akinek arra van kedve, hogy nap közben járjon egyet, az járhat (ilyenkor szokás megkérdezni, hogy ki kér egy Kinder Buenót vagy almát a kisboltból, aztán Revoluton szét lehet dobni az árát).

  ---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

 • Hi!King

  aktív tag

  válasz Dark Archon #1 üzenetére

  Ez nem home office függvénye, hanem a munka jellegétől, a főnököd vezetési stílusától, a cégen belüli szokásoktól függ. Ezen a téren a home office egyedül annyit változtat, hogy ha valamivel megszakítod a munkádat napközben, akkor az otthon van és nem a munkahelyeden. Sok munkahelyen eddig is el lehetett menni ügyet intézni, vásárolni, stb., stb., illetve később jönni, később menni, esetleg elmenni futni, bringázni, ha a munka meg volt csinálva, míg ahol szigorú munkaidő van, azt távmunkában is be lehet tartatni, ha erre van akarat.

Hozzászólok Aktív témák