• nord_

    PH! kedvence

    Remélem, te is tudod, hogy a 4G és az 5G közt óriási különbség van... Nem arra találták ki, hogy gyorsabban tudj videót nézni a mobilodon vonatkozás közben...

    Azért az könnyen belátható, hogy a pl. az intelligens városirányításnak vagy a közművek (erőművek) kommunikációnak a szabotálása klasszikus háborúhoz hasonló károkat tud okozni egy állam és közvetlenül az egyének életében! És bizony az az ország,amelyik előre gondolkodik, az nem államosítani akar, meg úri passzióból beleszólni a telekommunikációs cégek életébe, hanem egyet mutat: igencsak felkészült a jövőbeli esetleges problémákra. És ehhez nem kell ám olyan nagy ész, hiszen már évek óta lehet olvasgatni arról, milyen problémák merülnek fel, amikor egyesek szórakozásból, mások komolyabb szándékkal belenyúlnak egy hálózatba.

    Ez ám nem holland-specifikus taktikázás... Nem csak egy unatkozó kormány fölösleges pörgése, amikor kibertámadásokról lehet úton-útfélen hallani; amikor már a magyar közszolgálati egyetem is komoly tanulmányokkal készül az információs struktúrák elleni támadásokra.