Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Fecow

  aktív tag

  válasz oO7 #6 üzenetére

  Az egeret csak arra mondtam, hogy szerinted a 5 irányú kezelés nehézkes, csak megemlítettem, hogy lehetséges egeret használni, ha minden kötél szakad. Én sem hiszem, hogy annak használatát beletervezték volna.
  Megfelelően kialakított felülettel (és ahogy látom a Google is így képzeli), annyira nem lehet gond az 5 irányű kezelés, végülis a tévés menük már elég régóta így működnek. Persze nyilván lassabb mintha odakattintanék a kívánt helyre. Persze szerintem is a legnagyobb ellentmondásosság illetve probléma abból adódik, hogy a Tv alapvetően egyszerű kezelését össze akarjuk párosítani a web/számítógépek komplexebb kezelésével, ezt ugye eddig nem nagyon sikerült senkinek(és lehet, hogy a Google-nek sem fog)
  Szerintem azért aki vesz egy ilyen sony féle google TV-t annak már talán van egy okos telefonja. A set top box nem tudom mennyi lesz, de azért egyre valószínűbb, hogy aki ilyenre fogékony annak már van androidja, iphone-ja. Egyébként mivel egy android app az irányítő, nincs akadálya, hogy akár valami olcsó telefonra (pl Huawei 845) is rámenjen. Persze ettől függetlenül egy 1-2 ezerforintos távirányítónál valóban lényegesen drágább.

  Nyergeld meg a nagyot

Hozzászólok Aktív témák