Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Még szerencse, hogy a Chrome tesztjei még véletlenül sem marketingfogások Ugyanmár
-
törölt tag
A Google egyik módszertani kifogása, hogy az NSS Labs az IE legújabb verzióját vizsgálta, míg a Chrome esetében a 6-os verziót nézték meg, holott már a végleges verzió is a 8-asnál tart.
Ez ugyanannyira az ő követhetetlen verziószámozásuknak a hibája, mint az NSS-é. Mire befejeznének egy tesztet, már 3-mal nagyobb a verziószám
-
geezer
aktív tag
Huhh, ebből flame lesz...
-
nuke7
veterán
"... ezek a tesztek csak egy fontos, elterjedt, de nagyon speciális fenyegetettséget vizsgálnak, míg a plug-inekkel kapcsolatos, vagy magában a böngésző kódjában lévő sebezhetőségeket egyáltalán nem nézik meg." - ennyi a lényeg. minden böngészőben lehet szinte biztosra veszem, jót és rosszat is találni.
https://youtube.com/user/nuke7
-
Mindenki olyan statisztikát hamisít magának, amilyet akar.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Inv1sus
addikt
Á hülyeséget írtam. Bocsánat.
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
nagyúr
Én kétkedve fogadok mindent az NSS LABS-tól, legyen bármi is az eredmény. Kirúgták őket az AMTSO-ból
Pontosan azért ami az utolsó bekezdésben áll a hírnél. Sose engednek betekintés a tesztelési metódusba és abba, hogy milyen mintákat használnak.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
lapa
veterán
mindezt pár nappal a legújabb ie remote code execution után.
-
floatr
veterán
Ne viccelj már! Most télleg azt rovod fel a gugli hibájának, hogy szerinted túl gyorsan fejleszt, javít, és mintaszerű tempóval teríti a frissítéseket?!
Mit mond ez a teszt amúgy? Egy ismeretlen metodika szerint sikerült kihozniuk az IE8/9-et űberfaszának, míg a chrome egy nem futó verziója szerintük gáz, az opera ismeretlen verziója meg minősíthetetlen.
(#9) lapa állítják ezt arról a böngészőről, aminek a sebezhetőségeit az utóbbi időkben FD listákról kapják meg a biztonsági cégek is
[ Szerkesztve ]
-
floatr
veterán
Csak bátorítani tudlak arra, hogy megnézd mit csinál a v8 teszt. Ha abban találsz egy sor chrome-specifikus részt a teszt érdemi kódjában, akkor minden elismerésem.
Azt viszont nem tudjuk megtenni, hogy megnézzük mit és hogyan teszteltek ezek a szerencsétlenek. Na mingyá jobban hangzik, nem? De nem lepődtem meg...
[ Szerkesztve ]
-
Samus
addikt
Azért tök jó: független tesztelőként aposztrofált NSS Labs
a cég megbízásábólvégzett...'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Zigur
senior tag
Szórakoztató lenne egy ehhez hasonló felfogású teszt, IE6 vs Chrome 8-al ..
-
Probber
őstag
Aha. Tehát az Opera a diagram szerit 0%-os biztonsággal rendelkezik...
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
FTeR
addikt
nem a browser specifikusságról beszéltem, hanem hogy egy teszt az egész böngészőt teszteli vagy csak egy alrendszerét.
a G-s uriember azt kifogásolta, h a teszt a phising filter eredményességét, mint a böngésző biztonságosságát állítja be, holott az még sokminden mástól is függ.
adja magát a párhuzam, a böngésző sebességével, ahol az általad kedvelt teszt eredményét is, mint a böngésző teljesítményét állítja be, holott az még sokminden mástól is függ. -
Badman 4ever
őstag
Igen, azt vettem észre: Klikk!
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Gregorius
őstag
A Google egyik módszertani kifogása, hogy az NSS Labs az IE legújabb verzióját vizsgálta, míg a Chrome esetében a 6-os verziót nézték meg, holott már a végleges verzió is a 8-asnál tart.
Mintha a 8-as IE nem kalapálná el hasonlóan nagy fölénnyel a nála újabb (IE8 megjelenése óta 2 főverzióval növő) 6-os Chrome-ot...
Valahogy olyan szaga van ennek a cikknek, hogy kössünk bele valamibe. Mindegy mibe, csak kössünk. -
törölt tag
Nem konkrétan a V8-ra gondolok, hanem arra a tendenciára, hogy minden cég csak azokat a teszteredményeket mutatják be, amelyek előnyösen érintik a terméküket. Láttál te a Google oldalán olyan teszteredményt, mely nem a Chrome-ot hozza ki nyertesnek, a Microsoftén olyat, melyen nem az IE viszi a pálmát, vagy az Apple-én olyat, ahol a Safari elvérzik? Ezek a statisztikák merő marketingfogások.
-
-
Namelesske
addikt
Az Operát csúnyán lehúzták...
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
floatr
veterán
Ja értem már hol a félreértés. "Szaklapok" előszeretettel feledkeznek meg sok részletről, de guglis forrásokból származó információk alapján, amikor a v8-at emlegették, nem rémlik, hogy egyetemleges sebességmérceként kezelték volna, mindössze a JS-motor sebességét említették, akkor is komplexebb alkalmazásoknál. Erre vonatkozóan én sem szoktam sokkal másabb véleményen lenni, max annyi, hogy nekem ez az egyik legfontosabb ismérv egy ideje a sebességtényezők közt. (A node.js miatt is érdekel)
Ez a teszt nem tudom, hogy miről szól, de úgy veszem észre h szakmabeliek is gondban vannak vele. Ha csak phishing filtert tesztel egy saját kreálmány mintaadat készletből, akkor az még arra sem elég, hogy mint phishing teszt megállja a helyét.
-
floatr
veterán
válasz #24737024 #20 üzenetére
Igen láttam. A gugliék előszeretettel veszik elő a V8 mellett a SS-t, ha javascript teljesítményről van szó, bár kihangsúlyozzák a kettő közötti különbséget. A mozilla szívesen használja a SS-t, de az exploder team is azzal demózott az utóbbi időszakban sok esetben, míg be nem buktak a cache-el végrehajtási eredményekkel. A peacekeepert nem tartják elég szakmainak, bár elég jól mutatja a böngészők gyenge pontjait. A V8-at meg mások nem szeretik használni, mert ott elég szembeszökő különbségek vannak, nem úgy mint a SS-ben.
-
Integra
titán
bagoly mondja verébnek..
bámulatosak ezek a cikkek és az utána következő adok-kapok...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
HardSanyeee
őstag
Most őszintén, mégis kit érdekel ez a teszt? Tegyük fel, hogy nincs igaza a Google-nek és a teszt 100%-osan a valóságot mutatja. Ezek alapján az IE a legbiztonságosabb böngésző. És? Ez már ok arra, hogy csak és kizárólag azt használjam? Szerintem egyáltalán nem...
Aki konyít valamit a böngészőkhöz, az nem a biztonság miatt fog IE-t használni, az egységsugarú júzert pedig meg nem érdekli, hogy mennyire biztonságos böngészőt használ, azt fogja használni ami van a gépén.Persze szerintem a teszt nem igaz, így még jobban igaz, amit előbb leírtam.
-
ntomka
nagyúr
Ez mekkora vicc.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
FTeR
addikt
hogy a halába tudtok egy adott funkcióra elvégzett tesztből ilyen messzemenő következtetéseket levonni?
vagy egy fícsör, ami egy adott listából szinte az összes oldalt megfogta, míg a többi nem, szerintük.
"És? Ez már ok arra, hogy csak és kizárólag azt használjam?"
hogy siekrült idáig jutni? hogy következik a smartscreen tesztjéből, h kizárólag ezt kéne használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- Külpolitika
- Peugeot, Citroën topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Anbernic RG35XX Plus retro kézi konzol eladó
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- K36 Retro Handheld játékkonzol 9000+ Játék, Retro élmény új szinten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest