Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
félisten
en se hallottam rola, pedig okos dolognak tunik
"Szólítson csak Cirminek." | B&B X | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Lacee1986
senior tag
Pedig mennyivel kevesebb dolgom van a használatával...
Szerintem kifejezetten hasznos, ha nem kell optimizálni egy weboldalt IE7-re például, hanem csak bedobom a CF kódját és kész.
-
DaveJr
őstag
Sajnos nagyvállalati több száz gépes helyen nem lehet használni. Mi tavaly év elején még IE6ra fejlesztettünk. Júniusban álltak át IE8ra.
Átlag ember vagy nem hallott róla, vagy pedig letölt egy alternatív böngészőt.
Addig nem is látom értelmét a HTML5 támogatásának amíg nem véglegesítik a szabványt. Egyelőre nagyon kevés HTML5-ös oldallal találkoztam.[ Szerkesztve ]
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
Gregorius
őstag
Ebben a hírben egyetlen meglepő dolog van: hogy nem 3 évvel ezelőtt jelent meg.
-
törölt tag
Ez legyen a legnagyobb bakija a Guglinak, kívánom.
-
DaveJr
őstag
Nem volt ez baki. Csak nem volt agyon reklámozva a dolog. Bár érdekes lett volna, hogy a saját böngészőjük ellen mennek. "Telepítsd fel a CF-et így nem kell más böngészőt használnod"
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
floatr
veterán
Basszus, ez elég övön aluli húzás a részükről...
-
Maga a HTML5 sose lesz kész.
De az 5.0 elvileg 2014-ben kerül véglegesítésre. 2016-ra pedig az 5.1, majd 5.2, stb.
Egyébként szerintem van értelme vele foglalkozni, addig is megtanulja az ember legalább használni, főleg ha már ennyi böngésző támogatja.
[ Szerkesztve ]
A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
-
Poetro
csendes tag
Pedig a HTML5 specifikációja már ajánlásra jelölt tavaly december óta.
Új hozzászólás Aktív témák
it A marketingterméknek is minősíthető szoftverre ma már a Google szerint sincs szükség.
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs