Új hozzászólás Aktív témák
-
Z_A_P
addikt
Úgy látom kezdenek minuszba fordulni a milliárdjaik amit beleraktak. Helyes
Most jön a "rábeszélés"OK
-
Devid_81
nagyúr
Jelenleg nem ugy nez ki a helyzet, hogy annyira szuperul tartana az arat.
De biztos igaza van, egy mareknyi bit biztosan tartosabb lesz mint az arany...
-
1dude
aktív tag
Úgy néz ki kell a biztatás, mert egyre messzebb kerül a 100k dolláros álomhatártól
-
Weaver
senior tag
még pár ilyen hír, és jönnek a netflix-től megrendelt agymosó filmek is:
Egy tárcányi bitcoinért
Pár bitcoinnal többért
A Jó, a Rossz és a Bitcoin
Bitcoineső Yuccában
A bitcoinember
A bitcoin bűvöletében
stb. -
salapp
addikt
This is the time you start to sell them all.
"-This is extremely dangerous to our democracy!"
-
ZS3NI
őstag
Uh, oh. Amikor ilyen "elemzések" jönnek a GS-től, akkor ideje eladni srácok.
[ Szerkesztve ]
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
arnyekxxx
veterán
bitcoinból pedig 700 milliárd dollárnyi.
melyik napon hány óra hány perckor?
-
jozefgucci1
addikt
Persze persze a 2008-as gazdasági válság előtt is ezek a minősítő intézetek , milyen hazugságokat hordtak össze aztán természetesen a legtöbb szépen megúszta .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
salapp
addikt
Goldman Sucks. To be short.
"-This is extremely dangerous to our democracy!"
-
g0dl
addikt
Amerikai ingatlanválság kapcsán a Lehman Brothers mellett ők is mondták, hogy a valóságtól elrugaszkodott ingatlanhitel portfólió minősítése AAAAAAAA+++++++++
Azt mondják szép az, ami érdek nélkül tetszik.
Nos ebben a helyzetben hiteles az az értékelés, amely mögött nincs érdek. -
törölt tag
A Lehman Brothers unokatestvére a Goldman-Sachs.
Ugyanolyan lavinát fognak elindítani pár éven belül, mint amazok az ingatlannal.
És már csak a fiatalok az egyetlen reménységük, akik az előző összeomlás idején még óvodába jártak, most meg a fél generáció "bitcoin-entrepeneur".
-
azbest
félisten
A világ egyik legnagyobb csalója szerint valahová érdemes pénzt tenni... hmm.
Sitten lenne a helyük, csak annyi mindenki a zsebükben van már, hogy a kedvükért külön törvényeket hoztak az amcsiknál, amivel legalizálták a csalásaikat.De a bitcoin valóban illik abba, amit maguk is csinálnak évtizedek óta. Hogy új cégek részvénypiacra vitelekor felpumpálják kamu tranzakciókkal az árakat, miközben nincs semmi valós teljesítmény mögötte.
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
Szóval megpróbálják az arany árát lentebb nyomni, bevásárolnak belőle, közben a feltornázott bitcoinon túladnak, aztán kiadnak egy újabb elemzést csak épp fordítva stb. stb.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
nevemfel
aktív tag
Szerintem kitűnő befektetés a bitcoin. Vagy felmegy az ára, vagy lemegy, tehát pont olyan jó, mint a többi.
Arany mezők, ezüst folyók.
-
törölt tag
Pont most zuhant be az ára elég rendesen...
-
Silεncε
őstag
vicces gyerekek ezek
-
FireFox1996
őstag
Jön 1 kis háború, és annyi a bitcoins-nak...
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Persze,álomvilágban élnek.
Lesz itt még rábaszás.Nagy János
-
blackrulz
nagyúr
Szerintem a goldman sux kéne olyan hosszú életű legyen mint a legtöbb shitcoin, de igazából úgyse tanulnak ezek semmiből
When you want a circus you exalt the clowns
-
5w40
kezdő
Értem, majd egy III. világháború közben, után lemegyek a piacra és azt mondom a faluról feljött néninek, hogy aranyam az nincs, de van akármilyen coinom...
Bármilyen kérdésre, amelyeket felteszünk magunknak az életben, az összes választ megtaláljuk, ha mélyen magunkba nézünk.
-
Armagedown
őstag
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Eastman
őstag
Úgy tűnik, hogy aranyat akarnak venni...
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
-
updog
senior tag
Nemhogy ezeknél a sz*roknál de a hagyományos befektetéseknél se nagyon érdemes büszkélkedni múltbeli
szerencséseredményekkelUtólag én is megmondom a lottószámokat.
Persze tudom, látni lehetett hogy a bitcoin meg a tesla a jövő, meg hogy lölö megveszi az opust, és hogy a török lírát shortolni kellett volna
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
ughhh
senior tag
Goldman Sachs gazdasági bűnözők társasága, nevetséges az állításuk, biztos bevásároltak.
-
FattyDove
őstag
Elég gázok ezek a kommentek. Most volt 1 nagy esés de még mindig +24.95%-ban van a BTC, ha az elmúlt 6 hónapot nézzük. Na meséljetek róla, hogy melyik befektetés hoz 25%-os hozamot 6 hónap alatt?
Ha meg az elmúlt 6 évet, akkor +2,465.53%. De ezt csak érdekesség képpen.[ Szerkesztve ]
-
updog
senior tag
válasz
FattyDove #39 üzenetére
"melyik befektetés hoz 25%-os hozamot 6 hónap alatt?"
Minden eddigi létező tankönyvi példa szerint, a legkockázatosabb, fenntarthatatlan, esetleg átverős befektetések...
Mondom, utólag könnyű belemagyarázni bármit bármibe, pont most néztem újra a Wall street farkasát, 1:1 ez a jelenet amiben bepalizzák az embereket:
Ha már vettem volna önnek hétért Union Carbide- ot, ami 32-n zárt, 11-ért TI-t, ami 47-en zárt, 16-ért U. S. Steelt, ami 41-en zárt, akkor most azt mondaná: "Chester, vegyél nekem pár ezer Disney- papírt, de most rögtön!"
Soha semmit nem épít normális ember arra, ha azt mondják neki: látod milyen hülye vagy hogy eddig nem vettél mert visszanézve, most milyen jó lenne neked, mert évszázadok óta (ugye tulipánhagyma téma) a legnagyobb buktákat ezek szülik. Na a cryptok pont ilyen alapon mennek fel.
Azt felejti el mindenki, hogy ami utólag jó döntésnek bizonyult, az a döntés pillanatában nem biztos hogy helyes döntés volt. Persze senkit nem érdekel ha megakárhányszorozta a pénzét epszilon idő alatt (az eddigi mindenféle pénzügyi világ összes törvényével szembemenve), onnantól csak azt fogja harsogni hogy ez a tuti.
Ha még megérem azt a 10-20-150 évet amit mindig emlegetnek a fanok, hogy addigra majd tényleg valamelyik crypto lesz a modern pénzügy stabil alapja, és visszamenőleg átírják miatta a tankönyveket, eszküszöm visszajövök megkövetni magam.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
FattyDove
őstag
De egy befektetés nem is arról szól, hogy a végtelenségig fenntartható legyen, mert ha így lenne, akkor ma mindenki milliárdos lenne a földön. A gazdaság úgy működik, mint a rulett. Ha szerencséd van gecinagyot szakítasz (amíg be nem dől X befektetésed, mert be fog dőlni idővel), ha meg nem, akkor buktad az életed. A kettő közt lényegében nincs semmi.
Én kishalként kriptózok (értsd pár százezer, tehát sosem leszek milliárdos), és jelenleg elég durván minuszban vagyok, de bőven hiszek abban, hogy leszek én még nagyon pluszban is 1-2 év múlva azzal, amibe befektettem. Ha meg nem? Hát akkor nem lesz thaiföldön kurvázás
[ Szerkesztve ]
-
updog
senior tag
válasz
FattyDove #46 üzenetére
Korrekt
Csak ugye jóval habzóbbszájú érveléseket is láttam már arról hogy mindenki hülye aki nem hisz benne.
Miközben 10 éve - amatőr módon de tudatosan - foglalkozok a befektetéseimmel, igen, tőzsdén is - szintén eldobható pénzzel -, de még az se hiszem el ha valaki kérdez, és felőlem analizálhatnak chartokon ugráló paralelogrammát meg zuhanó kiscica formát, jöhet bármilyen pénzügyi jelentés, úgyse ezek mondják meg hogy merre menjen az árfolyam.
És akkor ez egy évszázados, szabályozott (és ennek ellenére kockázatosként emlegetett) piac, szemben a páréves cryptokkal, amiről még konszenzus sincs hogy micsodák, mire jók, stb. De jóskapista egyszer vett jókor a párezer közül pont egy szerencséset, és osztja az észt hogy így meg úgy a crypto (mondja meg nekem ennek az oldalnak a holnapi állapotát és akkor majd hiszek neki).
-
Új hozzászólás Aktív témák
it A cég szerint széles körben elfogadottá válnak a digitális eszközök, a bitcoin népszerűsége az arany rovására nő.
- 2023 Apple Mac Mini M2 8/10 8GB/256GB SSD - Bontatlan! ÚJ! Átvehető!
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Üzleti Laptop 14" -50% AMD Ryzen 5 PRO 4650U 16Gb 256GB SSD FHD IPS HUNBILL
- Nintendo Switch V2 CFW 2568GB okosított + Atmosphere + PixelShop
- Új Dell Inspiron 15 "Kis Gamer" Laptop -35% Bivaly i5-1135G7 4Magos 8Gb 512GB SSD FULLHD IPS
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3050Ti 4GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest