2019. május 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#50) t72killer válasza Divinity (#47) üzenetére


t72killer
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A felhasználás szabályozva van, b.sznak rá, pláne az adatokat rendszeresen megdézsmáló bűnözők, lásd a nagy yahoo botrányt pl. De állami adatbázisokat is megfújnak elég gyakran.

Szval van x % esélyed, hogy az adataid a lehető legrosszabb helyre, kiberbűnözők kezébe kerüljenek (valamikor, a következő évtizedben), y% esélyed, hogy olyan állami szervekhez, akikhez semmi közöd és csak kicseszni akarnak veled vagy épp egy random projectjükhöz felhasználnak (amcsi, orosz, kínai 3betűsök), z%, hogy a céges HR-esek turkáljanak benne és vmi kompromittáló adat/kép/videó miatt ne vegyenek fel egy jó állásra, ha egyszer valami meghekkelt adatbázisból a netre került.

Valóban, a gugli úgy tűnik jól csinálja, 1-2 esetet leszámítva nem voltak nagyobb botrányaik (pl amikor kéretlenül egy éjszaka alatt mindenkit bepakoltak egy szociális hálóba, nevére már nem emlékszem), de ezen a listán is akad tőlük sztori, ami ellenére a street view-ban még mindig látni embereket, akiket a kipixelezett arc ellenére azért be lehet azonosítani.

[ Szerkesztve ]

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.