Hirdetés

2018. december 14., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#44) t72killer válasza Divinity (#43) üzenetére


t72killer
(Jómunkásember)
LOGOUT blog (1)

Ez a dolog pozitív oldala, pláne, ha a hirdetésekkel is tudsz kezdeni valamit. Én ismerem a környékbeli kereskedelmet, az egyéb netről beszerzett dolgokra meg tudom, hogy hol keressek, hiába ajánlgat repjegyet, ha jobbat találok a skyscanneren (és hiába ajánlgatja a gagyi Ryanairt, nem akarom 20EUR árelőnyért megszivatni magam).

Az adatokkal épp az a gond, hogy az ellenőrízhető nagyoktól kikerülnek garázscégekhez és istentudjahová. Azt már ugye nem szeretnéd, ha 5év múlva a főnökség egy új költséghatékonysági terv keretében megszerezné a melóbajárós utad adatait, és a "cég számára feleslegesen" megtett km-ek (=gyereket oviba viszed) alapján levonjon a bónuszodból, mert ebből ők globális szinten széndioxidkvótát tudnak jóváírni és a menedzsment vigyoroghat a brosúráikon??
Vagy a bankban magasabb kamattal szivatnak lakáshitel-felvételnél, mert tiltakoztál egy kormánysimli miatt?

Nincsenek illúzióim, az adatokat alapból saját profitszerzési szándékal gyűjtik, bizonyos feltételekkel bizonyos partnereknek továbbadják ÉS BŰNÖZŐK, TITKOSSZOLGÁLATOK, stb bármikor ELLOPJÁK, vagy olyan is előfordul, hogy bénamancikanéni rossz helyre postázza. Az az adat van biztonságban, amit nem gyűjtenek.

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.