- Biztonsági okokból fogná vissza a befektetéseket az EU
- Windows Insider Program
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen program, ami...?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bitcoin topic
- Kriptovaluták és az adózás
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz #95561216 #36 üzenetére
és az angol kiadásra az összes létező feliratot egyből felpakolni
Egy nagy probléma van. Hogy akkor nem férne rá a lemezre, mert mint tudjuk a DVD-n nem az srt-s párszáz KB-os megoldást használják, hanem képformátumban van tárolva a felirat, ami 1-2 száz megát bőven kitesz.
Ez az elmebeteg megoldás nem tudom miért jó, de valamire biztos, ugyanis nem lehet átméretezni, nem lehet változtatni a színeket, árnyékolást, átlátszóságot, nem lehet meghatározni, hogy a képernyő mely részén helyezkedjen el, mert hardcoded elhelyezést kap a képernyő aljától 2-3 centi magasságban. Az alsó és felső fekete margó megint rá van égetve, tehát ha át akarod méretezni mondjuk PC-n lejátszva 16:10-es monitorra, akkor a felirat szépen bekúszik a margóval együtt a képernyő nem látható részére.
Tehát nyugodtan lehet anyázni azt, aki ezt kitalálta (én is szoktam, amikor szembesülök vele, szerencsére eddig a DivX/XviD-nek hála ettől sikerült megkímélnem magam), de ez van sajnos. -
Morden24
nagyúr
válasz #95561216 #36 üzenetére
az angol kiadásra az összes létező feliratot egyből felpakolni, a szinkronért meg csak fizessenek.
Jóval régebben (5-6 éve) szinte minden angol dvd-n (leszámítva a sorozatokat) találtam magyar feliratot is. Mára valóban nem igazán jellemző.
A másikat meg szinte szóról szóra én is elmondtam már egyszer (mármint, hogy úgy lenne jó), függetlenül attól, hogy személy szerint abszolút nem igénylem a magyar sub/dub jelenlétét, ha van angol.Sectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
válasz #95561216 #32 üzenetére
Hogy témánál is maradjunk, elég valószínűtlen, hogy azok lesznek többségben, akik a warezhiány miatt megspórolt pénzükből céget alapítanak Lichtenstein-ben
De amúgy tökmindegy, ha a tartalomszolgáltatóknak van eszük, akkor egy ilyen lépést kihasználnak, és kihasítanak egy hatalmas szeletet maguknak, akiket már könnyen meg lehet utána kötni szolgáltatásokkal, árakkal és extra opciókkal.
Feltételezem, valami ilyen lobbiérdek lehet a francia okoskodás mögött is, nem az, hogy kettővel több Carla Bruni-lemez fogyjonMás kérdés, hogy rajtunk, mint országon ez kurvára nem segít, nálunk a szűk piac és a pofátlan kereskedői árrés együttes eredménye az, hogy a MediaMarkt-ban a BSG Razor 5K, közben meg múlt héten rendeltem meg UK-ből a teljes sorozatot ~10K-ért
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Ekkora lehet az iPhone Air és a Galaxy Slim akkumulátora
- Assetto Corsa EVO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- Biztonsági okokból fogná vissza a befektetéseket az EU
- Politikai mémek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával